EN DK

SPOT på Midten-projektet har til opgave at rejse rundt i regionen og – i tæt samarbejde med lokale aktører – afdække den lokale talentmasse i regionens mange stærke byer. I dag kan vi langt om længe offentliggøre de videoer, der er kommet ud af vores tre produktionsdage på Platform-K, hvor hele ni talentfulde bands og artister troppede op foran de mange kameraer og mikrofoner.

De 9 udvalgte er alle kurateret lokalt og repræsenteret enkeltvis og i fællesskab det spirende og alsidige musikmiljø, der er i Horsens, hvor flere af de optrædende ikke bare bruger scenen på Platform-K, men som også holder til i stedets øvelokaler.

“I Horsens er vi kendte for at have de store koncerter med internationalt etablerede navne, men lige så vigtigt er det for os her i Horsens at have plads de nye unge talenter. Og et godt eksempel på at skabe de rigtige rammer og den rigtige plads til dem det er her på Platform-K,” udtaler Andreas Boesen, formand for Kultur- og fritidsudvalget i Horsens Kommune i vores trailer-video – og efter vores i alt fire dage i Horsens må vi bare give Andreas ret.

Her kan du se de 9 acts fra Platform-K i Horsens – god fornøjelse!


BÆNCH


Alberte Holse


Skraek


Esben Kronborg


Momec


Persecutor


Emma L.


Plaguemace


genskaer


SPOT på Midten bliver til med støtte fra Region Midtjylland.