EN DK

SPOT på Midten-projektet har til opgave at rejse rundt i regionen og afdække den lokale talentmasse i regionens musikalske byer – altid i tæt samarbejde med lokale aktører.
I dag kan vi med glæde offentliggøre de videoer, der er kommet ud af forårets besøg hos Turbinen i Randers, hvor vi over de tre produktionsdage havde fornøjelsen af seks talentfulde bands og artister, der hver især gav den alt de kunne foran mikrofoner og kameraer. 

De seks udvalgte acts er alle kurateret af folk i det randrusianske musikmiljø, og de er både enkeltvist og i fællesskab med til at repræsentere det spirende og alsidige musikmiljø, der er i Randers, hvoraf Turbinen er en af de lokale scener. 

“Musik sætter sig i kroppen, og man bliver glad af det. Musik kan også sætte ramme om de store følelser – både de gode tider, og de dårlige tider. Det er også derfor, vi i Randers Kommune gør meget for at støtte det lokale musikliv, fordi musikken kan noget i menneskers liv, som er meget, meget vigtigt.”

Sådan understreger borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen, vigtigheden af musikken, og vi kan kun være enige i. Derfor er det også en fornøjelse at være med til at udbrede musikken, og se talenterne folde sig ud rundt omkring i landet. 

En af dem, der til dagligt ser musikken i Randers blomstre, er Michael Gonzalez, der er musikansvarlig på Turbinen, og som også var med under optagelserne i januar:

Det har været en stor fornøjelse at have besøg af SPOT på Midten her på Turbinen. Det er et beundringsværdigt projekt, der dykker ned i det lokale musikmiljø og udvider allerede etablerede kontakter til de lokale bands og kunstnere med afsæt i noget helt konkret, der handler om det, der er vigtigst for både dem og os: den musik de laver,” fortæller Michael Gonzalez og fortsætter:

“For de lokale musikere er der desuden ingen tvivl om, at det betyder noget, at blive associeret og føle en blåstempling af en så vigtig en institution som SPOT Festival. I form af videoerne får de et konkret produkt ud af forløbet, som de kan bruge i deres videre musikalske færd. Det er stort for dem på den måde at kunne give omverdenen et indblik i deres musik, og det er et markant skridt videre på vejen.For Turbinen er det fantastisk at få muligheden for via SPOT på Midten at åbne et udstillingsvindue og vise de høje ambitioner og kvaliteter, der er på spil i byens kreative musikalske vækstlag,” lyder det tilslut fra Michael Gonzalez.

Se alle seks bands og artister i deres rette scene-element i videoerne herunder:

 

Trailer

___________________


Anastasia Steffensen – ‘Amazon Rivers’

 

___________________

 

Deep Sea Low Tide – ‘Thalassophobia’

 

___________________

 

Evigby – ‘Skejs Kejser’

 

___________________

 

Jonathan Almind – ‘A Heart of Gold’

 

___________________

 

Silver Phantom – ‘Thrill Thrashing Light’

 

___________________

 

Swartzheim – ‘Sympathy’