EN DK

Den vestjyske sangerinde VILMA udgav sit debutalbum ‘Kærlighedserklæringer’ i april 2023, og med det i bagagen rejser hun med til Bornholm for at være en del af det musikalske hold bag årets Udenfor Sæsonen. 

“Jeg har faktisk aldrig været på Bornholm før, så udover at være virkelig spændt på koncerterne, glæder jeg mig også til at opleve solskinsøen for første gang”.

Sådan lyder det fra VILMA, der til dagligt bærer det borgerlige navn Marie Vilsbøll. Den 20. oktober tager hun turen mod Bornholm, hvor hun er med til at spille en række koncerter, der indgår som en del af Bornholms Kulturuge. Foruden VILMA består årets line-up af sangerinde Signe Svendsen, to kvartetter – en rytmisk og en klassisk – og sanger Steffen Brandt, der har været frontmand på projektet, siden det startede for 22 år siden. 

Netop det at være omgivet af andre dygtige musikere og at kunne træde ind i et velkendt projekt, som hvert år alligevel har sit eget nye præg, er noget af det, som VILMA  glæder sig til. En af deltagerne er dog ikke helt fremmede for sangerinden, da hun tidligere har  spillet sammen med Signe Svendsen i forskellige sammenhænge.

Signe er en stor inspiration for mig, så jeg er bare glad hver gang jeg får muligheden for at synge med hende. Jeg tror, at man som publikum kommer til at mærke, at Signe og jeg nyder at stå på en scene sammen, og jeg glæder mig til at skabe noget helt specielt sammen med hende og de gode mennesker, som er en del af det i år. Det er en kæmpe gave for mig, at få lov til at være med, og jeg er sikker på, at jeg får en masse gode ting med derfra”, lyder det fra VILMA. 

Projektet Udenfor Sæsonen giver de medvirkende mulighed for at dykke ned i hinandens bagkataloger, og måske finde sange man ikke tidligere har stødt på. Det er også tilfældet for VILMA, der som en del af forberedelserne, har været dybt nede i bl.a. TV-2’s bagkatalog. Så forarbejdet er gjort, og publikum kan godt glæde sig til at opleve VILMAs take på både kendte og ukendte klassikere fra hendes medmusikanter. Sangerinden har også udvalgt lidt af sine egne sange, og til spørgsmålet, om hendes nyeste single ‘Vis Mig Det, Jeg Har Glemt’ også kommer med til Bornholm, er svaret sikkert:

“Ja, det gør den!”

_________________________________________

Koncerterne til årets Udenfor Sæsonen er:

Torsdag 21. september – Kyllingemoderen, Aakirkeby kl. 20.00
Fredag 22. september – Campus Bornholm (lukket arr.) – formiddag
Fredag 22. september – Kyllingemoderen, Aakirkeby kl. 20.00
Lørdag 23. september – Muzikhuset, Rønne kl. 20.00

 

Billetter til koncerterne kan købes via. Bornholm Kulturuges hjemmeside her:
https://bornholmskulturuge.dk/da/program/