EN DK

25. juni er der gratis koncert ved Domen på havnen, når Slo Down sørger for musik i anledning af deres 40 års jubilæum, og de supportes af den lokale sangskriver Stine Klingsten.

Det bliver med solen på himlen og udsigt til vandet, at det legendariske Aarhus-orkester Slo Down næste søndag vil spille sommerkoncert ved det nye areal foran den velkendte kuppel, Domen. Anledningen er reggae-veteranernes 40 års jubilæum, der naturligvis skal fejres sammen med alle dem, der kunne have lyst til at komme forbi. 

Slo Down, med sangskriver Don Brock i spidsen, har spillet siden 1983, og de har formået at holde den musikalske skrue i vandet alle årene med en dedikeret kærlighed til sangskrivningen og musikken – og altid med plads til at udtrykke holdninger til systemet. 

Stine Klingsten varmer op

Inden jubilæerne selv går på scenen, vil aarhusianske Stine Klingsten varme publikum op med hendes selvbetitlede genre ‘pop-disco-folk’. Denne del af koncerten er støttet af City SPOT-konceptet, der tidligere har lavet mindre pop-up koncerter med nyere kunstnere rundt omkring i byen under SPOT Festival. Her spillede Stine Klingsten også som en del af konceptet i 2022, hvor hun indtog scenen på Klostertorv – og nu er hun altså klar til at dele sine kantede, modige og skrøbelige sangtekster med et veloplagt publikum forud for Slo Downs koncert. 

Mangfoldighed, musik og fællesskab er altså overskriften d. 25. juni, når der er sommerkoncert ved Domen. Adgang er gratis for alle, og programmet kører fra 15-17. Koncerten er kommet i stand i samarbejde med Aarhus Kommune.