Så er der fem uger tilbage til det går løs med SPOT+, og vi har nu programmet 99,9% klar!

Hermed en oversigt over seneste tilføjelser, samt lidt opdatering på en række af de tidligere annoncerede seminarer og paneldebatter:

Nordic music export and the role of the manager!
Managerens rolle bliver vigtigere og vigtigere, når det handler om udviklingen af nordiske musikeres karrierer internationalt. Vi har samlet et panel af fire managers fra hhv. Danmark, Norge og Sverige, der arbejder aktivt for at udbrede nordisk musik i udlandet. Mere info her.

Dansk Live: De nye arrangører
En paneldebat kigger på fremtidens arrangører  – med repræsentation fra Aarhus Volume, det turkise telt samt Back To Future Sounds. Mere info her:

Keychange
Francine Gorman/ PRS Foundation præsenterer den internationale bevægelse, Keychange, der støtter nye kvindelige artister og prøver at overbevise festivaler om en målsætning om en 50-50 kønsbalance i 2022. Læs mere her:

WILM – Women In Live Music
Malle Kaas/WILM fortæller om den europæiske platform og online community for kvinder, som arbejder med live-musik i Europa. Info her:

Keynote: The Music Business Is Broke, And I Know How to Fix It – I + II
The Orchard’s Scott Cohen står som fortalt for årets keynote på SPOT+ – om en musikindustri der er gået nedenom og hjem – eller hvordan er det nu…? Efter Scott’s keynote samler Sony’s Sidsel Nørgaard-Larsen og The Bank’s Jakob Sørensen tråden op. Læs mere her.

Panel-udvidelser:
Derudover er Let’s Talk Radio-panelet udvidet med Lars Trillingsgaard (Head of Music, P3/DR), How To Work With Artists in a Streaming World! er udvidet med Esben Marcher (Dansk Live) og  Let’s Talk Equalitypanelet har fået tilføjet flere markante kvinder fra musikkens verden, Anne Sofie Jeremiassen (ArtPeople) og Rikke Andersen (Fermaten). (Klik på titlerne for at se oplæg og line-up).

Ekstra punkt til Let’s Talk Sync
Årets store Let’s Talk Sync–flade under ledelse af Tess Taylor, president of NARIP – National Association of Record Industry Professionals har fået tilføjet et sidste punkt: ”Meet The Film & TV Music Supervisors” med både international og dansk deltagelse. Læs holdsammensætning og h-e-l-e det store, gennemgribende program her:

Og mere sync…:
From the Faroe Islands to God Of War, Game Of Thrones and The Last Kingdom!
Roy Lidstone, direktør for A&G Sync Compositions præsenterer ”Eivør – A case-study”. Læs mere her:

Europe In Sync
Retter sig mest mod uafhængige spillere på musikmarkedet for at inspirere dem til en optimeret og offensivt tænkende sync-business. info her.

Og endelig: der ér åbent for ansøgninger til de to speedmeetings Meet The Talent + Meet The Music Supervisors. (Klik på titlerne for at se line-up, ansøgningsbetingelser og -deadline).

Det totale overblik over de to dages SPOT+ program kan fås her.