WAY UP Aalborg – Et kig på toppen af Danmark

Igennem de seneste 20 år er der ud af Aalborg og Nordjylland kommet en række af gode bands og artister som har beriget dansk musik. Men hvordan fostres og arbejder disse talenter i en stor dansk provinsby hvor der er langt imellem aktører indenfor ”musikbranchen”, og er der en ny bølge på vej af nordjyske artister som vil erobre den danske musikscene de kommende år?

Til at kaste lys på regionen har vi samlet et panel bestående af :

Jan Sneum. En af de vigtigste musik journalister i landet siden hans start ved DR i 1980. Forfatter og medforfatter til bøger som ”Politikens store Rock Leksikon” ”Dansk Rock – fra pigtråd til punk, ”Bonniers Rock Leksikon” og meget mere. Sneum har igennem mange år har været en flittig gæst i det Aalborgensiske musikliv, med et vågent øje på flere artister fra området.

Kristoffer Rom, Grundlægger af pladeselskabet TAMBOURHINOCEROS og PR-bureauet Nordic Waves.

Formand for Danske Uafhængige Pladeselskaber, Manager for IRAH., Label manager for Fake Diamond Records., Freelance-konsulent/underviser/bandcoach ( for bl.a. RMC, ORA, DMA, Bandakademiet, Rytmisk Center m.fl.), Tidl. trommeslager for Oh No Ono, Aqua, Birthgiving Toad m.fl., Tidl. booker for Trailerpark Festival og Frost Festival.

Sofie Trolde, musiker

Andreas Westmark, musiker, Get Your Gun, Døde Blomster mfl.

Lis Rom Andersen, Kulturchef, Aalborg Kommune

When and where:

SPOT+ 2018: Saturday May 12th

RadissonBlu Hotel – Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C

Time: 14:15– 15:00, Room 3