SPOT Royal er navnet på en række koncerter med nyere dansk musik, der henover sommeren præsenteres fra den nye SPOT scene ved Immervad, overfor Den spanske Trappe.

SPOT Royal giver nu borgere, byens gæster og turister en koncertscene, hvor de kan opleve spændende nyere musik fra – ikke blot Aarhus, men hele landet på fastlagte lørdage i løbet af sommeren.

Den 8. juli fra kl. 14-16 kan man opleve den sjælfulde sanger Wangel og den unge popkomet Alexander Oscar.

Wangel
Wangel er forsanger og sangskriver Peter Wangel og producer Kasper Ejlerskov Leonhardt. Allerede efter den første ep i 2015 blev Wangel spået fine fremtidsudsigter af de danske anmeldere. Siden er det blevet til koncerter landet over, heriblandt Roskilde Festival og i et udsolgt Lille Vega. I marts 2016 udkom Wangels debutalbum ‘Freedom’, som fortsatte i ep’ens melankolske, elektroniske univers.

Alexander Oscar
Det 18-årige stjerneskud Alexander Oscar, har igennem en lang årrække haft musik i blodet. Efter utallige sessions med top producere i ind- og udland har den unge sangskriver fundet frem til hans lyd og udtryk som har udmøntet sig i debutsinglen “Ocean View” der udkom d. 3. marts.