SPOT Royal er navnet på en række koncerter med nyere dansk musik, der henover sommeren præsenteres fra den nye SPOT scene ved Immervad, overfor Den spanske Trappe.

SPOT Royal giver nu borgere, byens gæster og turister en koncertscene, hvor de kan opleve spændende nyere musik fra – ikke blot Aarhus, men hele landet på fastlagte lørdage i løbet af sommeren.

Lørdag 1. juli fra kl. 14-16 kan man opleve singer/songwriterne Kajsa Vala med hendes band og Gurli Octavia.

Kajsa Vala
Dansk / islandske Kajsa Vala er en vidunderlig blanding af rock, folk og country, men også med en snært af nordisk melankoli over sig – referencerne tæller alt fra Sheryl Crow til Lucinda Williams, Emmylou Harris og Patty Griffin. Hun er en rasende dygtig guitarist, som håndterer alt fra dobro til elguitar, og stemmen er stærk og sårbar på een gang.
Kajsa Vala har med udgivelsen af sit debutalbum ‘Kajsa Vala’ i 2016 gjort sig bemærket rundt om i landet. Udover omfattende radio airplay har musikken også fundet vej til filmlærredet, hvor singlen ‘St. Cecilia’ har fået meget opmærksomhed som titelnummer til filmen ‘EN-TO-TRE-NU!.

Gurli Octavia
Århusianske Gurli Octavia er det nyeste skud på stammen på den danske New Folk-scene, som længe har blomstret med stærke navne som bl.a. Agnes Obel og Broken Twin. Med den akustiske guitar i front åbner Gurli Octavia op for et eventyrligt, eftertænksomt og til tider brutalt tekstunivers der leveres så ærligt som hendes hæse røst tillader.