SPOT2018 præsenterer igen de efterspurgte speedmeetings Meet The Talent og Meet The Music Supervisors, og nu åbner vi op for info om ansøgning, deadlines og de respektive holdopstillinger. Samtidig er seminar-programmet blevet udvidet med yderligere fem programpunkter.

Meet The Talent
Med Meet The Talent søger vi at ”koble” primært de optrædende danske bands og solister sammen med en række danske branchefolk.
Meet The Talent har igennem årene givet konkrete kontakter og aftaler for en lang række musikere, så nu byder vi velkommen til endnu en runde under SPOT+ i 2018. Info om medvirkende branchefolk, ansøgning og deadline her.

Meet The Music Supervisors 
Meet The Music Supervisors er på programmet igen: For music supervision, placement, synch, trailers – ja, alle de muligheder der er for at arbejde med sange og rettigheder – er blevet et ret vigtigt indtjeningsområde for både musikselskaber og publishere herhjemme. Nu er der info om ansøgning, deadline og holdet af music supervisors fra “Hollywood og omegn”. Læs mere her.

Let’s Talk Sync
Vi har i de sidste år haft fornøjelsen af Tess Taylor, president of NARIP – National Association of Record Industry Professionals – som håndfast tovholder på vores sync-sessions.Tess vender tilbage igen i år og denne gang er tale om en mere officiel NARIP-session med overskrifterne; Meet The Music Supervisors – trailers, How To Pitch & Place Music in Hollywood Films, TV & Trailers, Meet The Ad Supervisors. Læs mere her.

Amplify: Let’s Talk Bands & Brands – or how to get brand support?
Flere og flere brands søger nye veje, og ønsker også at samarbejde med de nye talenter for på den måde at styrke deres image overfor en ny målgruppe. Denne nye trend søges belyst, og seminaret foreslår også redskaber til bands og deres managers til netop dette arbejde. Mere info her.

Secondary Ticketing – Hvad er egentlig i forbrugernes interesse?
Der sælges og videresælges billetter på det sekundære marked som aldrig før – og ofte til forhøjet pris. Det marked associeres ofte med lovbrud og bedrag, så hvorfor tiltrækkes køberne alligevel? Seminaret ser på eventuelle oversete forbrugerfordele, diskuterer prissætning og hvordan live-branchen kan forholde sig. Mere info.

WAY UP Aalborg – Et kig på toppen af Danmark.
Igennem de sidste 20 år er der ud af Aalborg og Nordjylland kommet en række af gode acts, som har beriget dansk musik. Men hvordan fostres og arbejder disse talenter i en stor dansk provinsby, hvor der er langt imellem aktører indenfor ”musikbranchen”, og er der en ny bølge på vej af nordjyske artister? Læs mere her.

Fra Udkant til Lydkant – Sådan skaber vi mere musik i yderområderne
Musikken forbindes ofte med de store byer, men samtidig hører man succeshistorier om steder som Skive, Thy eller Bornholm, hvor der eksisterer musikmiljøer, der bobler over af talent. Hvordan arbejder man systematisk med at skabe musikalsk vækst i yderområderne? Mere info her.