SOMMERKONCERTSERIEN SPOT ROYAL UDVIDER MED FOKUS PÅ NORDISKE ARTISTER

SPOT er for andet år i træk klar med 10 stærke koncerteftermiddage på å-scenen ved Immervad, Aarhus under navnet SPOT Royal. Alle lørdage fra 2. juni til 4. august kan aarhusianere og gæster i byen opleve to spændende nye artister med internationalt potentiale på den runde scene midt i byen, overfor Magasin og Den Spanske Trappe.

I år udvides de gratis koncerteftermiddage med artister fra de øvrige nordiske lande. Derfor kan man hen over sommeren opleve live musik fra norske, svenske, færøske og grønlandske artister såvel som danske.

Det er SPOTs ønske, at koncerterne er med til at udbrede kendskabet til nye artister på den nordiske scene og præsentere livemusikken for et bredt publikum.

Første koncerteftermiddag 2. juni bliver med den dansk/kurdiske/tyrkiske sangerinde Luna Ersahin med bandet AySay, der bl.a. optrådte til Aarhus 2017-åbningen. Hun deler denne eftermiddag scenen med den norske singersongwriter Tuva Hellum Marschhäuser og bandet Tuvaband.

Koncerteftermiddagene starter kl. 14.30 og slutter kl. 16.00. Hele sommerkoncertkalenderen for SPOT Royal 2018 ser således ud:

2. juni: AySay og Tuvaband (NO)
9. juni: Loney Dear (SE) og AddisAbabaBand
16. juni: Zika (GL) og Gurli Octavia
23. juni: Schultz & Forever og Albin Lee Meldau (SE)
30. juni: Marius Ziska (FO) og Konni Kass (FO)
7. juli: Ida Gard og Aksglæde
14. juli: Ane Monsrud (NO) og Alexander Oscar
21. juli: Bremer/McCoy og Natlyst
28. juli: Erik Jonasson (SE) og Moses:”Andreas”
4. august: Magnus Bechmann (NO) og Total Hip Replacement

Koncerterne præsenteres i samarbejde med Aarhus Kommune og Magasin og er støttet af puls – NORDISK KULTURFOND, der bl.a. arbejder for at styrke netværket mellem koncertarrangørerne på nordisk niveau samt stimulere kunstnerisk fornyelse og gøre musik af høj kvalitet tilgængelig for flere i Norden.