Mats Udd er en af Sveriges mest anerkendte musikvideo-instruktører og har arbejdet med bands som First Aid Kit og Roxette. I løbet af de sidste 10 år har han produceret mere end 100 musikvideoer, og en af disse har fundet vej til Open Call. Videoen til Alright Now af det norske band Skinny Days er indspillet på en nedlagt fabrik i Polen og trækker sit publikum ind en grotesk og makaber fortælling om overnaturlige evner og prædikanter med helt særlige egenskaber. Musikvideoen har allerede opnået international anerkendelse, og den skal vises på SPOT fordi den forhåbentlig kan inspirere til en nytænkning af musikvideogenren.

Filmen er en del af de 10 udvalgte film til SPOT Festivals Open Call for Film. Filmen har officiel visning i Remisen på Godsbanen lørdag den 6. Maj fra kl 13.00 – 16.00 under SPOT Festival.

SPOT festival ønsker at invitere sit publikum, folk i filmmiljøet og ikke mindst befolkningen til arrangementet, hvorfor der vil være gratis adgang for alle, uanset om man har armbånd til SPOT.

Se de andre udvalgte film til SPOT Open Call for Film: