I tilfælde af uheld

Under hele festivalen vil Beredskabsforbundets medarbejdere være parate til at hjælpe festivalens gæster, musikere m.fl. med samaritter-opgaver.
Hvis du selv kommer til skade eller ser andre, der har brug for hjælp, så henvend dig ved nærmeste bar, til en af festivalens mange frivillige eller til personalet på festivalens scener. De hjælper dig med at kontakte Beredskabsforbundets medarbejdere.

I tilfælde af alvorlige uheld: Ring 112.

Stagediving, crowdsurfing mm.

Stagediving, crowdsurfing, moshing og lignende er aktiviteter, mange ikke har lyst til ufrivilligt at være en del af. Det er farligt og folk kommer til skade.
Derfor er det forbudt på alle scener. Oplever vagterne at festivalgæster alligevel udøver den slags, bliver vedkommendes armbånd klippet og med det samme vises de ud af festivalpladsen.

Alkohol og stoffer

SPOT og de samarbejdende spillersteder serverer ikke spiritus til personer under 18 år. Det gælder alle uden undtagelser: publikum, musikere og frivillige. Hvis man har indtaget mere end man kan klare, så opsøg festivalens samaritter. Her vil der være hjælp at hente.

Vi tolererer ikke indtagelse af hårde stoffer, ligesom vi heller ikke accepterer salg af den slags på festivalens arealer. Bliver man taget i enten indtagelse eller salg af hårde stoffer, klipper vi pågældendes festival-armbånd og efterfølgende bliver man eskorteret væk fra festivalen.

Hittegods

Hvis du har mistet tøj, mobiltelefon, pung eller andet, så henvend dig til festivalens akkreditering i Scandinavian Congress Center. Her vil hittegods blive gemt under festivalen. Efter festivalen bliver ikke-afhentet hittegods opbevaret på festivalens sekretariat – og efter et par uger bliver alt af værdi overdraget til politiet. Resten bliver kørt på lossepladsen.

Opladning af mobiltelefon

Opladning af mobiltelefoner kan ske i festivalens akkreditering i Scandinavian Congress Center. Vi kan ikke garantere at vi har en oplader, der passer til din mobiltelefon, så husk din egen oplader.

Betalingsmidler

Festivalen tager imod betalingskort (inklusiv udenlandske) som Dankort, VISA, MasterCard og lignende i næsten alle barerne.
Derudover kan der betales med kontanter.