Dette er feministisk farve-tv, når det er allerbedst. Med humor, kulørte fortællinger og klare nostalgiske referencer til tiden med VHS og Betamax sættes der spot på, hvordan kvinder skildres i medieverden, men også hvordan kvinder modarbejder sig selv, når de agerer tankeløst på det, der forventes af dem. Filmen er oplagt at vise på SPOT, eftersom den både indeholder fantastiske billeder og et meget interessant lydspor, som i dén grad fortjener at blive set og hørt. Kvinden bag filmen hedder Julie Kaja Prezebe, og hun studerer til dagligt på filmuddannelsen Multiplatform Storytelling and Production i Aarhus, hvor hun især producerer film i de helt korte formater. Julie finder stor inspiration i musik og har i sine film stor fokus på sammensmeltningen af lyd og billede til et nyt og skævt univers.

Filmen er en del af de 10 udvalgte film til SPOT Festivals Open Call for Film. Filmen har officiel visning i Remisen på Godsbanen lørdag den 6. Maj fra kl 13.00 – 16.00 under SPOT Festival.

SPOT festival ønsker at invitere sit publikum, folk i filmmiljøet og ikke mindst befolkningen til arrangementet, hvorfor der vil være gratis adgang for alle, uanset om man har armbånd til SPOT.

Se de andre udvalgte film til SPOT Open Call for Film: