Schultz & Forever og Albin Lee Meldau

Lørdag 23. juni på SPOT Royal v. Immervad i Aarhus.

Kl. 14:30 – Schultz & Forever

Danske Jonathan Schulz er manden bag Schultz & Forever, der efter 3 år er tilbage på scenen. Den lange pause har budt på musikalsk arbejde, der nu er mundet ud i debutalbummet ‘Grand Guignol’. Musikken bevægede sig i det alternative indie univers på de tidligere ep- og single-udgivelser, hvor akustisk guitar og Schulz’ særegne vokal smeltede sammen i fine små kompositioner.

I tråd med tidens musikalske trends er der blevet skruet op for 80’er lyden på det nye album. Her har storladne pop-produktioner tilsat synth fået mere plads, og det vidner om endnu et kapitel i Schultz’ udvikling. Albummet indeholder også en af sangskriverens mest fængende numre til dato, singlen ‘Backwards’, der udkom i februar.

Kl. 15:15 – Albin Lee Meldau

Albin Lee Meldau er en singer-songwriter fra Göteborg, Sverige, som vandrer til gadehjørner, pubs og spillesteder i de europæiske byer, hvor folk flokkes og hans guitarkasse fyldes med penge. Hans lyd som solo-artist udforsker en mere poppet side af musikken.

“Mit liv har været karakteriseret af musik fra Sonia Hedenbratts pludren, The Wailers jamrende lydunivers, og Otis der smadrer ind i Dylans poesi. Da jeg fyldte syv, gav min far mig en boom-box og Bob Marleys ‘Kaya’, og min onkel, som spillede Hendrix for sjov, kom ind med solbriller på og spillede ‘Voodoo Child’ på hans guitar.”

SPOT Royal er støttet af puls – NORDISK KULTURFOND

Læs mere om SPOT Royal.