Magnus Bechmann (NO) og Total Hip Replacement

Lørdag 4. august på SPOT Royal v. Immervad i Aarhus.

Kl. 14:30 – Magnus Bechmann (NO)

I januar 2017 udgav den dengang 22-årige Magnus Bechmann sin debut-ep ‘Loners Get Lonely Too’. Ep’en er fyldt med ung, naiv indiepop på den fede måde, og der er garanteret både hooks og guitar-riffs i Bechmanns catchy musikunivers. Ep’en fik stor ros af de norske anmeldere, og britiske The Guardian udnævnte ham i samme sammenhæng til “New Band of the Week”.

Efter udgivelsen var Magnus Bechman på en miniturné og besøgte flere festivaler. I efteråret 2017 udgav han singlen ‘Bruises’, der blev hans tredje single, der fik spilletid på NRK P3. Magnus Bechmann er klar med nye udgivelser i 2018.

Kl. 15:15 – Total Hip Replacement

Total Hip Replacement er et ungt, energisk og sprudlende aarhusiansk orkester med mere end 150 koncerter og flere udlandsrejser i bagagen. Når de spiller koncerter, er der en fest på scenen, og den smittende spilleglæde og seriøse musikalske budskaber omfavner publikum.

Bandet nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife, og deres inspiration kan findes i musik fra Bob Marley, The Black Seeds, Fat Freddys Drop, samt den moderne new zealandske reggaescene.

Efter to succesfulde ep ́er ,’Keep the Fire Alive’ (2015) og ‘A New Generation’ (2016), har bandet netop udgivet deres debutalbum ‘Wonder Why’ i april 2018. Bandet har atter haft et tæt og sprudlende samarbejde med producer Dennis Ahlgren, der er en af de faste kræfter bag Tina Dickow og Vincent Van Go Go.

Total Hip Replacement har et specielt forhold til Afrika og har rejst i Ghana flere gange, hvor de blandt andet har spillet på festivaler, skoler, store tv-shows og er blevet inspireret af dygtige ghanesiske musikere og deres energiske tilgang til musikken. I 2018 har Total Hip planer om at vende tilbage til Vestafrika, hvor de vil turnere i Ghana, Elfenbenskysten, Burkina Faso og Mali.

SPOT Royal er støttet af puls – NORDISK KULTURFOND

Læs mere om SPOT Royal.