Erik Jonasson (SE) og Moses:”Andreas”

Lørdag 28.juli på SPOT Royal v. Immervad i Aarhus.

Kl. 14:30 – Erik Jonasson (SE)

Erik Jonasson kommer fra musikmiljøet i svenske Göteborg, og med sin lowkey singer/songwriter-stil skaber han udtryksfulde melodier i den mørke ende. Jonassons musik bevæger sig et et behageligt lydunivers, der ofte er meget dybfølt i udtrykket. Hans musik kredser om de store følelser, som ulykkelig kærlighed og forhold.

Netop forhold har været omdrejningspunktet for Erik Jonassons seneste to single udgivelser ‘Those Words’ (2017) og ‘Without Direction’ (2018). Disse to singler udkommer efter en pause på et år, og eftersigende skulle der komme flere udgivelser fra Jonasson i løbet af 2018.

Kl. 15:15 – Moses:”Andreas”

Moses: ”Andreas” er det fælles navn for sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg og lyddesigner og producer Moses Fiellau. Sammen har de skabt elektronisk funderet R&B pop, hvor Andreas intense og fængende vokal samt jordnære tekster er omdrejningspunktet for Moses Fiellaus intelligente produktioner.

De har udgivet to EP’er og en håndfuld singler, hvor nærhed, venskab og kærlighed gennemsyrer duoens verden. Især singlen ‘Gazeller’ fra 2017 fik en del ud på dansegulvet. Moses: ”Andreas” fortæller dig alt det du egentlig godt ved, men ikke nødvendigvis kan gøre for eller nødvendigvis behøver at ændre på.

SPOT Royal er støttet af puls – NORDISK KULTURFOND

Læs mere om SPOT Royal.