Bremer/McCoy og Natlyst

Lørdag 21. juli på SPOT Royal v. Immervad i Aarhus.

Kl. 14:30 – Bremer/McCoy

Den fremadstormende dub-inspirerede jazz duo Bremer/McCoy bevæger sig i grænselandet mellem reggae, Jan Johansson-inspirerede viser og meditativ modal-jazz. Kompositionerne er enkle og stemningsfyldte og med et gennemgående organisk udtryk.
De to musikere og komponister, Jonathan Bremer og Morten McCoy, har en fælles vision om at vende tilbage til rødderne og skabe en musikalsk intim og nærværende stemning.

Bremer/McCoy har ligeledes altid været fascineret af den helt særlige varme lyd, man får af at arbejde med spolebånd, hvorfor de siden 2016 har arbejdet 100% analogt.
De har ikke spillet mange koncerter i 2018, men har i stedet været i studiet for at komponere og indspille deres fjerde album.

Kl. 15:25 – Natlyst

Natlyst er et nyt, ungt orkester med base i Aarhus. Det 11 mand-store band skaber musik, der maler sjælfulde billeder. Det er en lyd af et hævngerrigt men forførende univers, der taler et sprog, som når det inderste af hjertekulen.

I spændet mellem jordnær dansk vokal, skarpe rytmer og brede harmonier skaber bandets medlemmer en lyd, som læner sig op ad eksperimenterende pop. Natlyst er nysgerrigt, følsomt og udfordrer på elegant vis måden at opleve musik og trækker publikum med ind i deres blidt stormende helhed.

SPOT Royal er støttet af puls – NORDISK KULTURFOND

Læs mere om SPOT Royal.