Link Up Euro Connection

___remove___

Hvad kommer der til at ske? Du vil opleve 12 artister fra fire europæiske byer, som forinden denne performance har samarbejdet og skabt musik sammen.

Link Up Euro Connection (LEC) er et europæisk projekt skabt af Music Cities Network, hvor upcoming hiphop og R’n’B artister samarbejder på tværs af byerne Groningen, Manchester, Aarhus og Berlin. De lokale partnere i Aarhus er Institut for X og Promus. Projektet har til formål at fremme udviklingen og professionaliseringen blandt det musikalske vækstlag i Europa. De sange, du kommer til at høre, er skabt på baggrund af et transnationalt samarbejde, og vi kunne ikke glæde os mere over det!

Lineuppet inkluderer tre artister fra hvert af de fire byer. Fra Aarhus kan du opleve Langarm (DK), FOZZA (DK) og Hunnid22 (DK), mens Groningen præsenterer Kneauk (NL), Zozy (NL) og Rommy Gabay (NL). De Berlin-baserede artister Tobi (DE), RIA (DE) og Caxxianne (DE) optræder også. mens Matt Wilde (UK), SIBZ (UK) og Martha (UK) fra Manchester fuldender programmet. 

Præsenteres af Link Up Euro Connection___remove___