Let’s Talk…

11:00-15:00 | Room 3

(Danish language only)

Urban-genren – Live In Concert

11:00-11:45 | Room 3

Med et alsidigt panel repræsenteret af aktører på tværs af live-fødekæden, stilles der skarpt på hvordan man i et fælles projekt, kan udfordre de stigma, fordomme og reelle problemstillinger, der i nogle tilfælde har vist sig ved liveshows med artister fra urban-segmentet.

Mød:
Jesper Frydenlund,  booker, 3rd Tsunami
Ali Sufi, manager og labelejer, Heritage Inc/Sony Music DK
Benny Jamz, artist/producer
Majid Ahmad
, A&R/Sony
Morten Østlund
, spillestedsleder, Posten i Odense
Rami Ezzeddine,
sikkerhedsansvarlig SecuriGroup og tourmanager
Michael Jamshidi
, Paidmen Music (Moderator)

Præsenteret af 3rd Tsunami i samarbejde med Promus & SPOT+

Jesper Frydenlund

booker, 3rd Tsunami
Jesper er booking agent ved 3rd Tsunami Agency og sidder til dagligt med artister som NODE, L.O.C., Hans Philip, Noah Carter og Ude Af Kontrol. Han lavede desuden de første landsdækkende turnéer for artister som MellemFingaMuzik, Ukendt Kunstner og Sivas.

Ali Sufi

manager og labelejer, Heritage Inc/Sony Music DK
Ali ejer pladeselskabet Heritage Inc. (under Sony Music Danmark) og varetager op mod 20 urban artisters releaseplaner. Derudover er han manager for gruppen MellemFingaMuzik, CEO hos WAVEY, ivrig politisk debattør og har en kandidat fra Roskilde Universitet.

Benny Jamz

artist/producer
Benny har været aktiv rapper og producer i knapt 10 år og er bærende medlem af både B.O.C. (m/ Kesi, Gilli, Kimbo, etc.) og Molo (m/ MellemFingaMuzik og Gilli) ligesom han udgiver musik under eget navn. Lyrisk har Benny vekslet mellem engelsk og dansk men altid med et politisk og samfunds kritisk afsæt.

Majid Ahmad

A&R Director, Sony Music Danmark
Majid er Urban and A&R Director ved Sony Music Danmark og har dermed ansvaret for en bred vifte af artister og sub-labels. Derudover er han manager for artister som bl.a. Sivas, Node, Fouli, Fool, Katie Keller og Lord Siva.

Morten Østlund

spillestedsleder, Posten i Odense
Morten har i mange år været spillestedsleder af ét af Fyns vigtigste spillesteder; Posten i Odense. Som regionalt spillested lægger Posten årligt hus til alle genrer og størrelser af danske som udenlandske artister; bl.a. de mange danske hip hop og urban artister.

Rami Ezzeddine

sikkerhedsansvarlig SecuriGroup og tourmanager
Rami har sin baggrund i koncertsikkerhed. Han har været sikkerhedsansvarlig ved ca. 400 koncerter i størrelsesordenen intimkoncerter med 150 gæster op til store outdoor shows med 37.000 gæster. Han er tourmanager for L.O.C. og har løst lign. opgaver for Noah Carter, Aura og Ukendt Kunstner. Derudover har han uddannet lidt over 2000 fodbold- og eventkontrollører.

Michael Jamshid

Paidmen Music (Moderator)

Let’s Talk…

11:00-15:00 | Room 3

Under denne lidt brede “paraply” har vi samlet fire paneler med fokus på hvordan du får mest ud af din merchandise, udfordringer for urban-scenen på spillestederne, den ”fine linje” mellem kollegaer og venner i musikbranchen, samt ikke mindst hvordan man som eks. manager tackler mentale udfordringer for artister.

Friends With Benefits

12:00-12:45 | Room 3

Musikbranchen er en branche hvor grænsen mellem personlige- og arbejdsmæssige relationer hurtigt smelter sammen. I dette panel vil en gruppe af venner og musikprofessionelle diskutere hvad de gør for at holde styr på deres mentale helbred, og hvordan et stærkt support-netværk kan hjælpe med aflaste det pres, der kan komme med arbejdet og hvordan de selv arbejder med at adskille venskab og arbejde.

Mød:
Frederik Juul Jensen, labelmanager, The Big Oil Company
Karolina Hansen, promoter,  Down The Drain
Rasmus Damsholt, manager, ATC Management
Stefan Cristopher Petersen, stifter, Out of Office
Andreas Rasmus Nielsen, Koda (moderator)

Præsenteret af Promus & SPOT+

Andreas Rasmus Nielsen

KODA (Moderator)
Andreas arbejder som Key Account Director i Koda og er ansvarlig for Kodas forlagsmedlemmer. Før Koda arbejdede Andreas for Crunchy Tunes (Junior Senior, Powersolo mfl.), hvor han var ansvarlig for den daglige drift af forlaget. Andreas er også medstifter og medejer af The Big Oil Recording Company, der er pladeselskab for Gents, Sekuoia, Schultz & Forever mfl. Andreas er uddannet MSc. i Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School.

Frederik Juul Jensen

The Big Oil Recording Company
Frederik arbejder med label og publishing hos de to musikselskaber The Big Oil Recording Company og det nystartede Kulør, grundlagt af Najaraaq Vestbirk, aka DJ’en Courtesy. Tidligere har han arbejdet med events i Tivolis underholdningsafdeling samt haft en forløb hos Downtown Music Publishing i New York. Han er uddannet BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium og dimitterer som cand.IT i Digital Innovation & Management fra IT Universitet i sommeren 2020.

Karolina Hansen

Down The Drain Concerts
Karolina arbejder som promoter hos Down The Drain Concerts, som er arrangør af op mod 200 koncerter med internationaler artister årligt samt er leverandør af artister til NorthSide Festival, Tinderbox Festival og HAVEN Festival.Karolina startede som promoter assistent på Beatbox Entertainment i 2015, hendes roster tæller i dag artister som Khalid, Billie Eilish, Cults, Little Simz, Mariam The Believer og Ravyn Lenae, og bevæger sig mest indenfor genrer som indie og urban.

Rasmus Damsholt

ATC Management
Efter at have færdiggjort sin BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2016 startede Rasmus Damsholt sit eget managementfirma, med artisterne Chinah, Lowly, Sekuoia og Jada. I 2017 trådte Rasmus ind i engelske ATC Management, som bl.a. råder over artisterne PJ Harvey, Nick Cave, Faithless m. fl. Rasmus driver i dag ATC's nordiske kontor i København og er fortsat manager for sine egne artister, nu under ATC-paraplyen.

Stefan Cristopher Petersen

Out Of Office
Stefan startede i 2018 management-virksomheden Out of Office, med Camilla Taasti som artist manager. Deres roster indbefatter navne som; August Rosenbaum, Lleoh, Marshall Cecil, Phlake og Summers. Han startede som manager for Phlake, og er tidligere talentchef hos mediehuset Splay One, og product manager hos Warner Music Danmark. Stefan er også bookingchef og co-founder på festivalen HOPS og BA i Music Management fra RMC i 2015.

Let’s Talk Artists Well-being & Mental Health

13:00-13:45 | Room 3

Musikere har tre gange så stor risiko for depression og angst som folk i andre brancher. Antisociale arbejdstider, præstationspres, alkohol/stoffer, sceneskræk, lavt selvværd, travlhed og tomhed, sammenblanding af privatliv og arbejdsliv. Lad os tale om det svære og diskutere faresignaler og muligheder. En samtale mellem DJ Kongsted og personlig rådgiver Gitte Karvonen.

Mød:
Andreas Kongsted, DJ Kongsted
Gitte Karvonen, selvstændig coach (Interviewer)

Præsenteret af Gitte Karvonen i samarbejde med Promus og SPOT+

DJ Kongsted (Andreas Kongsted)

Artist, DJ og Producer
DJ KONGSTED (Andreas Kongsted) er en 36 årig DJ og Producer. Han har mere end 16 års erfaring i branchen som professionel DJ og har spillet flere end 2000 jobs i ind- og udland. KONGSTED har adskillige guld og platin udgivelser bag sig, og har flere gange vundet priser ved Danish DJ Awards, samt været nomineret til priser ved DMA. Han er også uddannet cand.merc. fra CBS og driver eget pladeselskab.

Gitte Karvonen

Selvstændig coach, Karvonen.dk
Selvstændig coach og rådgiver for artister, managers og bands. Hun holder foredrag og laver workshops om bl.a. stress og depression og har mere end 20 års erfaring med mægling og coaching. Hun har en baggrund som event- og projektmager, og har arbejdet bl.a. på Huset og Godsbanen. Desuden er hun medstifter af En Rigtig Dejlig Dag som laver medarbejderdage med udgangspunkt i kommunikation, samarbejde og forandring.

Merchandise – How To Spend Your Budget

14:00-14:45 | Room 3

Dette panel opfylder alle de aktuelle klichéer i branchen:

1. Musikbranchen er udryddelsestruet
2. Du skal tjene dine penge live
3. Merchandise er en fremragende måde at tjene ekstra penge

Men er merchandise virkelig en god måde at lave penge? For alle?

Dette panel tager udgangspunkt i data og cases fra en række tournerende artister fra forskellige genrer, inklusiv et par af de store, og holder tallene op mod andre kreative industrier som youtubere og podcastere.


Mød:
Stefan Facius, Heartbeat Management & We Love Merch
Toke Holt, Wanna Rock?
Jens Uhre Karlsson, Skandinavian & Manager BAEST
Bastian Thusgaard, Soilwork
Thomas Wittenburg, Merch City (Moderator)

Præsenteret af Thomas Wittenburg in cooperation with Promus and SPOT+

Stefan Facius

Heartbeat Management & We Love Merch
Stefan er partner i Heartbeat Management, hvor han (sammen med sit team) er manager for bla. ANYA, Carpark North, FRAVÆR, Jacob Dinesen, Go Go Berlin, Lydmor.Stefan har derudover arbejdet som booking agent i 14 år og har derfor stor erfaring inden turnéaktivitet i ind- og udland. Heartbeat Management arbejder primært med artister med internationalt potentiale og samarbejder med labels, agenturer, managements, publicister over hele kloden.

Toke Holt

Wanna Rock?
Toke Holt har siden 1996 haft fornøjelsen af at leve af arbejdet med musik. De første år på spillestedet Rust og på PDH og siden som product manager og marketingschef på Virgin/EMI hvor han arbejdede med bl.a. L.O.C., Blue Foundation, Kim Larsen, D-A-D og den imponerende udenlandske roster. Fra 2010 til 2017 var Toke partner og artist manager i Quarterback Entertainment, hvor han repræsenterede bl.a. Volbeat, Kellermensch, Snavs, Aura, Baby In Vain og arbejde sideløbende som marketing manager for COPENHELL. Senest har Toke fokuseret på arbejdet med COPENHELL, med ansvar for marketing og merchandise, samt konsulentarbejde for bl.a. Volbeat og Baest.

Jens Uhre Karlsson

Skandinavian & Manager BAEST

Bastian Thusgaard

Soilwork
Bastian har i en årrække været aktiv på den danske metalscene i bl.a. DAWN OF DEMISE og THE ARCANE ORDER. I 2016 overtog han Dirk Verbeuren’s (Megadeth) position som SOILWORK’s trommeslager og har sidenhen påtaget sig en rolle i bandets management. Igennem sit arbejde har han medvirket til en succesfuld albumkampagne, samt opfølgende turné for SOILWORK’s seneste udgivelse ’Verkligheten’. Photo: Martin Kleinbreuer

Thomas Wittenburg (Moderator)

Merch City
Direktør og medstifter af Merch City, der siden 2015 har hjulpet musikere og andre kreative med merchandisestrategi, produktion, salg og logistik. Thomas er desuden frontmand i hardrock-bandet Five Dollar Justice, og har en fortid i tech-branchen hvor han har arbejdet med idé- og konceptudvikling, samt som kommunikations- og marketingsspecialist.

For at gemme dette event som favorit, så skal du lige logge på først. Du kan vælge en af følgende måder:

If you want to save your favourites we need you to log on first. Choose one of the following ways:

Socialt medie login

Når du logger ind med en af tjenesterne nedenfor (Google og Facebook), får vi kun adgang til færrest mulige oplysninger om dig. Vi gemmer kun dit navn og et unikt nummer vi får fra tjenesten - vi kan med andre ord ikke læse dine emails, se dine kontaktpersoner eller tilsvarende.

  
Log på anonymt

Du kan gemme dine favoritter uden at logge på med et socialt medie login. Med denne metode kan vi hverken se eller gemme din email-adresse, lokation, telefonnummer eller andet om dig. Du er med andre ord helt anonym i forhold til festivallen.

Hvis det er første gang du bruger denne funktion, skal du klikke på 'generer kode'-knappen nedenfor, for at få lavet en ny, unik kode.

Den kode bør du gemme et sted. Hvis du gerne vil synkronisere dine favoritter i denne browser med en anden enhed (telefon/tablet/computer), så skal du indtaste samme kode på den anden enhed.

Hvis du allerede har lavet en kode på en anden enhed, så kan du indtaste dén kode i tekstfeltet nedenunder, og så vil favoritterne i dine enheder blive synkroniseret, så snart du er logget på.


Social media logon

When you use one of the services below (Google or Facebook) to login we get access to very little information about you. We only store your name and a unique number we get from the service - in other words: we cannot read your emails, view your contacts etc.

Log on anonymously

You can save your favorites without logging in using a social media login. With this method we can neither see nor save your email address, location, phone number or anything else about you. In other words, you are completely anonymous in relation to the festival.

If this is the first time you use this feature, click on the 'generate code' button below to create a new unique code.

You should store that code somewhere. If you want to sync your favorites in this browser with another device (phone / tablet / computer) then enter the same code on the other device.

If you have already made a code on another device, you can enter that code in the text box below, and the favorites in your devices will be synchronized as soon as you are logged on.


Aarhus Volume ● Stechers ● Safeticket ● VoxHall ● Radar ● Atlas  ● Train  ● Fairbar ● Clemens Gastro & Bar ● Tape  ● Studenterhuset Aalborg ● RMC – Rhythmic Music Conservatory ● Studenterrådet ved Aarhus Universitet ● P6 Beat ● Aamer Khan ● KarriereKanonen ● DUP – Danske Uafhængige Pladeselskaber ● Dotnamics ● DJM – Det Jyske Musikkonservatorium ● Sønderborghus ● ORA & Uhørt ● Nygadehuset ● Tobakken ● Femmøller Efterskole ● Idrætshøjskolen Aarhus ● Rudehøj Efterskole ● Testrup Højskole ● Brandbjerg Højskole  ● Factory 92 ● DeConcert ● Aarhus Record Fair ● Aarhus Calling ● det turkise telt  ● Días Nórdicos ● HeadQuarters ● Aarhus Echo ● Aarhus Sinfonietta ● Aarhus Jazz Orchestra ● Spoken Word Festival ● Kvindemuseet i Aarhus ● SPOT on Greenland ● Feum ● Westside Music Sweden  ● SMAL ● Sydhavnen ● Across The Floor ● Aftryk Festival  ● Strøm ● Copenhagen Music ● Musikbunkeren ● SPOT The Future ● Ja Ja Ja ● Mono goes Metal ● Silent Events ● Part Time Records ● Sherwood Records ● Tapetown Studio ● Go Green With Aarhus ● Clouds Hill ● HiFi Klubben ● Mads Nørgaard ● Trævarefabrikernes UDSALG ● VIU Eyewear ● Øst for Paradis ● iL Locale Smash! ● Bang! Pow! ● Wonderwhy x We Are Sururban ● Crunchy Frog ● Rock the Region ● Metal på Train ● Shordwood ● CPH Music ● RECession ●  Music City Network ● Pipeline ● Excite ● Kansas City/MudCity ● Limbo ● Luger ● Way Up North ● GRISK