Go back

BlueSPOT: City Clash (DK)

2011
EN DK

BLUESPOT - City Clash

Gennem tiderne har der altid foregået en rivalisering på den musikalske front – de danske byer imellem. De forskellige byer er ikke sene til at fremhæve lokale helte og deres tilhørsforhold, så snart de har fået den mindste opmærksomhed på den nationale scene. BlueSPOT sætter denne rivalisering på spidsen, og går i al sin enkelhed ud på, at give byerne en fælles platform, hvor de kan præsentere den kæmpe mængde af musikalsk talent der eksisterer ude i de danske byer - deraf undertitlen City Clash.

BLUESPOT er en minifestival/gadefest med fokus på dansk undergrundsmusik, som på Spot åbningsdagen den 26 maj 2011 vil forvandle Skolegade i Århus til en slagmark og et sandt festmekka. Her vil seks forskellige arrangører fra seks forskellige byer indtage hver deres bar, og for én enkelt aften forsøge at give publikum en oplevelse af, hvordan man fester og går til koncert i de pågældende byer.

Det er sjældent man både kan opleve Aalborg, Herning, Århus, Horsens, Bremem, Odense, Sangkøbing og København på én aften, men det får du mulighed for at gøre til BlueSPOT, når seks barer for én aften forvandles til en by i Danmark. Du kan således tage på musikalsk udforskning i Danmark, og med så mange deltagende byer, arrangører, bands, musik og festglade mennesker kan vi godt garantere, at det bliver en uforglemmelig aften, som du ikke ønsker at gå glip af.

Der er gratis adgang til BLUESPOT, og det giver dig mulighed for at opleve over 30 forskellige koncerter med nogle af de bedste musikalske talenter, som Danmark har at byde på anno 2011. Der er således ingen undskyldning for ikke at tage del i festen og bakke om din hjemby eller feste med nye bekendtskaber.

BLUESPOT– City Clash er blevet til i samarbejde mellem organisationen:

Rytmiske Amatørmusikere - ORA
Underground Music Awards -UMA
SPOT Festival/ROSA
Royal Unibrew
Samt de deltagende byer og spillesteder :

Sidebar / Rocktraum - Ålborg
G-Bar / Mono / Rock Århus - Aarhus
Fatter Eskil / Underground Music Awards - Kbh.
Escobar / Kansas City - Odense
Billabong Bar / Rytmisk musik - Herning
Casino Bar / ORA
Meatpackers / Kulisselageret - Horsens
Mojo / Viertefest -Bremen - ORA

Som repræsentanter for de forskellige byer, er der blevet nøje håndplukket seks arrangører fra seks forskellige byer, som alle har stor erfaring med undergrundsmusik og de musikalske talenter i de pågældende byer. Det er deres opgave, at præsentere byerne, fra den bedste side og vise hvad de musikalsk set har at byde på. Arrangørerne medbringer derfor nogle af de bedste lokale bands, men har derudover fuldstændig frie rammer, i forsøget på at skabe den bedste fest og stemning. Du kan læse mere om de forskellige arrangementer via danmarkskortet.