All Things Live

Dayparty

All Things Live fyrer op for festen på Salling Rooftop fredag under SPOT 2022 med et stærkt lineup til deres dayparty. Smut forbi og oplev Pauline, KIDDO (SE), Safario (NO) og house DJ Champagne Bruce

Pauline
Pauline har gennem det meste af sit liv har gået og skrevet små digte og leget med ord, som nu er blevet til den musik, som vi glæder os til at opleve i Aarhus!

Safario (NO)
Til trods for sin unge alder har stjerneskuddet Safario allerede cementeret sig som et af Norges mest spændende hiphop-talenter. Kacper aka Safario debuterede som rapper i 2017 med singlen ‘Feeling Good’, som blev et viralt hit i Norge. 

KIDDO (SE)
KIDDO er en svensk singer/songwriter, der har skabt sig et navn med singlerne ‘Drunk & I Miss You’, ‘Bang My Head’ og ‘Coming Down’. Hun ligner en rockstjerne og besidder en unik, kraftfuld og varm stemme, som allerede har fået svenskerne til at hylde hende som “en moderne rockstjerne in the making”.

Lasse Skriver
Siden Lasse Skriver tonede frem på skærmen i årets X-factor er hans popularitet vokset med rekordfart, og hans to singler har millioner af streams. Ambitionen, om at kunne leve af musikken, er et klart mål for det unge talent. At kunne følge sine drømme og leve af sin passion.


___remove___