På Remisen rettes der lørdag den 6. Maj fokus på morgendagens filmtalenter til det gratis arrangement Open Call for Film, hvor 10 udvalgte talentfilm fra ind- og udland vil blive præsenteret.

Open Call for Film inviterede i februar alle filmtalenter i Norden til at indsende filmproduktioner, der på 3-5 minutter kunne formidle originalitet, nytænkning og fortællelyst med klare visuelle og auditive virkemidler. Blandt de mange indsendte bidrag er 10 unikke og vidt forskellige film blevet udvalgt til at repræsentere de mange filmtalenter, der gemmer sig alle kroge af Norden, og programmet byder på alt fra dokumentar til musikvideo, kunstfilm og animation. SPOT festival ønsker at invitere sit publikum, folk i filmmiljøet og ikke mindst befolkningen til arrangementet, hvorfor der vil være gratis adgang for alle, uanset om man har armbånd til SPOT.

Open Call for Film foregår på Remisen, Godsbanen, lørdag den 6. maj fra kl. 13.00-16.00. Her viser vi de udvalgte film og der er mulighed for at møde skaberne bag.

Søndag kl. 12.15 vises filmene igen i Øst for Paradis.

SPOT OPEN CALL for FILM 2017 er et nyt samarbejde mellem SPOT Festival, Filmtalent og Aarhus Filmværksted. Vi ønsker at bane vejen for at filmtalenter kan opnå de samme muligheder og fordele som musiktalenterne gennem årene har opnået via deltagelse på SPOT Festival.