Let’s Talk Networking


Networking afmystificeres som begreb og og du får vigtige svar.

”Networking er vigtigt.” Den sætning kan få enhver musikbranche-interesseret til at sidde og nikke. Men networking er også et utroligt vagt begreb, som er svært at konkretisere. Med dette event vil vi afmystificere begrebet, og give dig svar på dine vigtigste networking spørgsmål:

Hvordan lærer man den danske musikbranche at kende? Hvordan bliver man en del af den? Hvordan får man kontakt til fremtidige samarbejdspartnere? Og hvad gør man, hvis man gerne vil udvide sin business eller sit musikervirke til udlandet?

Talere ved arrangementet:

Moderatorer: Caroline Ravn Andersen & Julia Bratland.

Panel: Steffen Blaschke/Associate Professor/CBS

Cecilie Maria Nielsen/artist og sangskriver.

Kristian Riis/CEO, NordicLA

Grith Wetterstein/HR Director, Sony Music Denmark.

Hvor og hvornår:

SPOT+ 2018, Fredag 11. maj:

Radisson Blu Hotel – Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C

Klokken 12:00-13:00, lokale 4

Steffen Blaschke

Associate Professor in Organizational Communication, CBS

Dr. Steffen Blaschke er Associate Professor i Organizational Communication på Copenhagen Business School. Han har tidligere forsket og undervist på New York University, University of Hamburg og University of Bamberg. Hans organisations- og kommunikationsresearch er blevet publiseret i Journal of Management Inquiry, Management Communication Quarterly, og Organization Studies med flere.

Cecilie Maria Nielsen

Artist og sangskriver, NYC

Cecilie Maria har siden 2016 boet i New York City, hvor hun netop nu er ved færdiggøre en Master i Music Business på New York University Steinhardt’s afdeling for Music & Performing Arts. På den danske scene har Cecilie tidligere gjort sig bemærket som forsanger og bassist i rockbandet Taras, der bl.a. optrådte side om side med D-A-D i en Royal Beer-reklame (2014) og blev fulgt af DR1s livsstilsprogram So ****ing Special (2016). I dag er Cecilie fortsat udøvende kunstner, alt imens hun arbejder for et New York-baseret music marketing-bureau, der er specialiseret i at hjælpe internationale artister med håndtere deres tidlige – og i mange tilfælde første–indryk på det nordamerikanske marked.

Kristian Riis

Founder og CEO for NordicLA

Kristian Riis er founder af det nye NordicLA, der åbnede i oktober, som er et netværkshus for kreative nordiske aktører med arbejde i Los Angeles. Kristian arbejder med etablering og udvikling af nye samarbejder, og siger selv om ’networking’:

”Networking er i manges øjne et luftigt begreb. Ikke desto mindre kan man have en mere eller mindre strategisk tilgang til det at networke. På trods af at min tilgang er meget lidt strategisk er jeg alligevel bevidst om, at det er det, der skaber min forretning og det, jeg lever af”

Kristian er desuden guitarist i bandet Nephew, og partner i management og konsulent virksomheden, Volcano.

Grith Wetterstein

HR Director, Sony Music Denmark

Grith arbejder med operationelle og strategiske opgaver, fra hverdagsagtige personaleadministrative opgaver til medarbejder- og ledersparring og -udvikling, organisations- og kulturudvikling, omsorg og implementering af politikker, sikkerhed og arbejdsmiljø, tilfredshedsundersøgelser, rekruttering, afskedigelser, løn- og bonusforhold mv. Derudover er hun leder for funktioner i huset hos Sony under General Service, herunder facility management og PA for Managing Director, Henrik Daldorph.