Koncertprogrammet til VM i Sejlsport

Foto: MickAnderson.dk

Fem aftener med musik på scenen ved Aarhus Ø.

SPOT og ROSA står for musikprogrammet fem aftener, når der 30. juli – 12. august er VM i Sejlsport på vandet ved Aarhus. Med 1500 sejlere fra 100 nationer og et forventet tilskuertal på omkring 400.000 er der tale om en af de største idrætsbegivenheder på dansk grund nogensinde. Og der bliver ikke kun aktiviteter på vandet: For landkrabberne er der underholdningsprogram alle dage og aftener, og de mange internationale og danske gæster vil under SPOTs og ROSAs fem aftener blive præsenteret for et godt udsnit af den danske musikscene – lige fra grupper etableret i mange år til nyere skud på stammen for dansk kvalitetsmusik.

Love Shop er et eksempel på det første via en karriere med adskillige toppe og som for alvor er blomstret op igen gennem de seneste år, samt nyere navne som Soleima, Barselona, Iris Gold, Northern Essembly, Farveblind, Sherzandum, Patrick Dorgan der vil give tilskuerne et alsidigt indblik i musikscenen netop nu.

Yderligere vil duo’en Inglev&Simonsen præsentere solisterne Kajsa Vala, Peter Wangel og Amanda Glindvad (fra Jærv) i helt nye musikalske forklædninger.

– Vi er glade for at være opfordret af Aarhus Events til at bidrage til brandingen af byen. VM i Sejlsport ér en kæmpe begivenhed med både stor tilskuer- og mediebevågenhed. Vi ser det som en unik mulighed for at præsentere ny dansk musik, så vi bidrager til festen med et kvalitetsprogram og en musik, der har vores signatur, siger SPOTs og ROSAs leder Gunnar Madsen.

ROSA og SPOT har tidligere samarbejdet med Aarhus Events omkring Tall Ships Race i 2013.

PROGRAMMET:

Fredag 3. august
Kl. 17:00 Inglev&Simonsen m. solister (Amanda Glindvad, Peter Wangel, Kajsa Vala)
Kl. 19:00 Patrick Dorgan

Lørdag 4. august
Kl. 17:00 Inglev&Simonsen m. solister (Amanda Glindvad, Peter Wangel, Kajsa Vala)
Kl. 19:00 Northern Assembly

Torsdag 9. august
Kl. 17:00 Sherzandum
Kl. 19:00 Love Shop

Fredag 10. august
Kl. 17:00 Iris Gold
Kl. 19:00 Barselona

Lørdag 11. august
Kl. 17:00 Farveblind
Kl. 19:00 Soleima

Se hele programmet for Folkefesten ved VM i Sejlads HER

I finder scenen for enden af lystbådehavnen på Aarhus Ø – se kortet nedenfor (vi er placeret under “Stage”):