Svenske Anna Hulths autobiografiske film handler med instruktørens egne ord om den uendelige trang til at løbe væk og forsvinde langt ind i skoven uden nogensinde at komme tilbage. Til dagligt beskæftiger Anna Hulth sig med kunst, film og fotografi, og hendes værker er inspireret af de ting, der skræmmer hende mest. Derfor bruger hun altid sin egen personlige historie i formidlingen af sin kunst, hvilket Jag och Skogen er et rørende og poetisk eksempel på. Filmen er udvalgt til SPOT Open Call for Film, fordi det er en blanding af poesi, selvransagning og billeder, som holder publikum draget omkring lysten til bare at forsvinde, og fordi den er en inspiration til alle talenter, der går med tanken om at fortælle sin egen historie gennem filmmediet.

Filmen er en del af de 10 udvalgte film til SPOT Festivals Open Call for Film. Filmen har officiel visning i Remisen på Godsbanen lørdag den 6. Maj fra kl 13.00 – 16.00 under SPOT Festival.

SPOT festival ønsker at invitere sit publikum, folk i filmmiljøet og ikke mindst befolkningen til arrangementet, hvorfor der vil være gratis adgang for alle, uanset om man har armbånd til SPOT.

Se de andre udvalgte film til SPOT Open Call for Film: