Aske Thiberg er født og opvokset i Sverige, men studerer til dagligt billedkunst på Kunstakademiet i København, hvor han primært arbejder med video, narrativ og lyd. De seneste to år har han visualiseret sine historier gennem 3D animation, og det er der blandt andet kommet den skæve animationsfilm I like her tho ud af. I filmen, der ifølge Aske henter inspiration fra de mandlige turister han mødte da han boede i Sydkorea, hører vi en ung mands meget ærlige beskrivelse af sit datingliv og de overfladiske selvransagninger, han efterfølgende gør sig. I like her tho er en humoristisk og syret animationsfilm, der forbløffer og fænger, og som i sin æstetik adskiller sig markant fra den klassiske animationsgenre.

Filmen er en del af de 10 udvalgte film til SPOT Festivals Open Call for Film. Filmen har officiel visning i Remisen på Godsbanen lørdag den 6. Maj fra kl 13.00 – 16.00 under SPOT Festival.

SPOT festival ønsker at invitere sit publikum, folk i filmmiljøet og ikke mindst befolkningen til arrangementet, hvorfor der vil være gratis adgang for alle, uanset om man har armbånd til SPOT.

Se de andre udvalgte film til SPOT Open Call for Film: