Her er bookinggruppen til SPOT 2019

Bookinggruppen for 2019-udgaven af SPOT er på plads. Tre navne med god indsigt i den aktuelle scene, og som supplerer hinanden stærkt såvel genre- og erfaringsmæssigt. Booking-gruppen skal arbejde i samspil med SPOTs lyttegrupper, som både består af lokale, nationale og internationale repræsentanter.

Albert Helmig
Stifter af Aarhus Volume i 2015 – og dermed leder af en af Aarhus’ nye store musikalske fest. Udnævnt til ”Årets Ildsjæl 2016” i Aarhus.  Har arbejdet for Højt Til Loftet omkring Mejlgade for Mangfoldighed, og har rollen som booker, event-producer, scenograf og opbygning af diverse arrangementer på cv’et – også for Smukfest. Desuden med i det kreative bureau Detours. Har også udfyldt rollen som dj, og så er han booking-gruppens erfarne ud i urban-scenen.

Pernille Krog Mogensen
Har allerede en lang karriere inden for musikken, som bl.a. indeholder rollen som musikchef for Strøm (2011-16), Trailerpark (2010-12) og Frost Festival (2016-17), otte år som bookingagent – selvstændigt såvel som for firmaer – i  Berlin (2010-2017), tourmanagement, samt desuden en lang tid som dj. Er bookinggruppens erfarne ud i den elektroniske scene.

Jesper Thisgaard
Booker på SPOT 2018. Projekt- og kommunikationsmedarbejder SPOT 2017. Har før det haft booking- og management-rollen med bl.a. Silvertip Agency, Swing Baby Agency, Djepeta Music, Split Screen Music, Alive Music / Alive Underground og Strange Ears. Jesper har stor erfaring med  alternative- og indie-scenen.

SPOTs leder Gunnar Madsen siger:
– Jeg har stor tillid til at, SPOTs nye bookinggruppe kan videreføre og styrke den kvalitet og bredde i programlægningen, der har gjort SPOT til en betydende platform for nyere dansk og nordisk musik. Bookingsgruppens faglige kompetencer vil komme de mange debuterende kunstnere til gode, og vi tror, at deres forskellige personligheder vil styrke og understøtte SPOT og ROSAs værdier, og at de vil falde godt til i samarbejdet med gode kolleger og partnere.

Next

SPOT Festival ● Vester Allé 15 ● 8000 Aarhus C ● Tlf: 8612 8444 ● info@spotfestival.dk