Godsbanen tilbyder

Let’s Talk, Let’s network, Let’s meet

Af Anne Sofie Noes

SPOT er mere end bare musik: Det er et rendezvous for musikelskere, branchefolk og musikere. Festivalen danner rammen om inspiration, nye bekendtskaber og nye samarbejder.

Som altid vil Godsbanen og det omkringliggende område summe af liv og aktiviteter under SPOT, og du vil have rig mulighed for at tage en pause i solen og nyde en forfriskning mellem de mange koncerter.

Radar ruller også et chillout område ud på rampen foran spillestedet, hvor man kan slå sig ned. Her vil der blive skabt en levende stemning med forskellige dj-sets præsenteret af Kødklubben foruden DJ Sabs og DJ Nygaard, som også vil lægge toner til den urbane atmosfære på rampen. Radar sørger for en udendørs bar og fuldender således rammen omkring et af Godsbanens mange udendørs åndehuller.

Der er mange åndehuller og mulighed for at smide benene op mellem scenerne på Godsbanen og nyde en kold forfriskning, men også kun for en kort bemærkning, for vil du opleve livemusikkens puls, så er der et utal af koncerter at gå til på de mange venues, som området lægger areal til. Radar har bl.a. inviteret KarriereKanonen og Strøm indenfor både fredag og lørdag, imens Godsbanens Åbne Scene, Teater Katapult og Remisen huser en lang række forskellige showcases.

I Rå Hal afvikles Roots&Hybrid Festival 2018, som arrangeres af det turkise telt.

Bevæger man sig lidt væk fra Godsbanens rå haller, vil man i A-Huset og B//Huset kunne opleve en bred vifte af upcoming og elektroniske navne fra den musikalske undergrund præsenteret af henholdsvis Limbo Collective og Aarhus Techno District.

Hos Spiselauget kan du smage et lækkert måltid mad i restaurantens rustikke omgivelser, eller du kan slå dig ned i spisestedets hyggelige udendørs gårdmiljø. Her vil der under SPOT blive skabt en oase med egen bar, hvor festivalens gæster kan mødes, snakke, networke og genoplade batterierne i et centralt beliggende, men afskærmet miljø.

Menuen hos Spiselauget byder både på treretters middage, streetfood og snacks. Der vil desuden være mulighed for at booke et VIP-bord for aftenen, hvor man får serveret en aperitif, treretters middag med tilhørende vinmenu, kaffe/the, chokolade og en avec.

Spiselauget vil i løbet af aftenen kunne forsyne SPOTs gæster med alt lige fra 3-retters menuer til simpel streetfood og snacks.

Det er også muligt at booke et VIP-bord til en af aftnerne, der er en fuld pakke inkluderende:
Aperitif, 3-retters middag, vinmenu, kaffe/te, chokolade og avec.
Hvis I booker denne pakke, vil bordet være reserveret til jer hele aftenen.
SPOT-prisen er kun 500 kr. pr. person.
Bordet kan bookes på info@spiselauget.dk – Skriv ”VIP SPOT Guest” i emnefeltet

Vi ses på Godsbanen!