Frivillig

Hvert år har flere hundrede af dygtige, entusiastiske og arbejdsomme frivillige en helt afgørende rolle for, at SPOT kan køres professionelt og smertefrit. Som frivillig er du med til at skabe og sprede den gode stemning på hele festivalen, da du er en del af SPOTs ansigt udadtil i kontakten med gæsterne, musikerne, leverandørerne og de andre frivillige.

Når du er frivillig, så er udgangspunktet, at der arbejdes én dag (timeantallet, der skal arbejdes, afhænger af vagten), og så har du resten af festivalen fri til at høre musik og nyde den gode stemning.

Som frivillig bliver du en del af et kollektiv af engageret og uundværlig arbejdskraft, der formår at få tingene til at lette – og som er med til at sætte spot på dansk og nordisk musik både indenlands og udenlands. Derudover får du en fuld SPOT-billet, samt forplejning under din vagt.

Du kan læse mere om de forskellige arbejdsområder til dette års festival her på siden, så du kan se, hvilken én der kunne passe til dig.

Mange af vores frivillige vender tilbage år efter år, men vi kan altid bruge flere, så tilmeld dig gerne, hvis du vil være med til at skabe SPOT 2021


Meld dig som frivillig til SPOT 2021

Læs mere om de forskellige arbejdsopgaver, herunder inden du tilmelder dig

Tilmeld dig her


Frivilligroller til SPOT 2021

I år er de forskellige frivilligopgaver inddelt i nogle mere overordnede kategorier, så du kan se, hvad der kan passe bedst til dig og dine færdigheder og interesser. De konkrete opgaver fremgår under hver kategori, og som altid gør vi vores bedste for at opfylde alles ønsker.

Og når du skal have på din frivilligvagt så glem ikke det praktiske tøj og de fornuftige sko! Gem festtøjet og danseskoene til senere.

NB: Har du specifik erfaring med it, el, barservice eller lign., så nævn det gerne i din frivilligansøgning, så vi er sikre på, at dine evner bliver brugt på bedste måde. Og skulle du have færdigheder indenfor flere områder, så sæt endelig flere x’er.

Og skulle du have nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores frivilligkoordinatorer på frivillig@spotfestival.dk

Årets frivilligkoordinatorer

Frederik

Tina

Mathias