Nytilføjede seminarer og debatter på SPOT+ 2018!

De første ni programindslag blev afsløret i sidste uge, og allerede nu kan vi følge op med de næste syv spændende emner i rækken – som understregning at SPOT+ 11.-12. maj 2018 bliver to dages meget heftig aktivitet for dansk og international branche i forbindelse med SPOT. For der er flere i vente i nærmeste fremtid…

Denne uges programafsløringer er:

Let’s Talk Radio!
Vi lever i en streamingtid – alle har mere eller mindre adgang til enten streamingtjenester eller YouTube – og forbruget af musik er stigende her.

Hvad kommer denne udvikling til at betyde for radioens rolle i fremtiden – og især når vi taler om udbredelsen af ny dansk musik? Det forsøger vi at belyse både fra DR’s, de kommercielle stationer, samt musikbranchens vinkel. Gustav Lützhøft (radiochef DR), Eik Frederiksen (Head of Radio, Sony Music), Jan Jensen (musikchef, ANR/Radio Nordjyske) og Tobias Nielsen (COO, Bauer Media) udgør panelet. Moderatoren er Carsten Holm (P6 Beat).

Læs mere her.

Let’s Talk Equality!
Udsprunget af den allestedsnærværende debat om “kvinder i musik” vil vi med dette panel forsøge at drøfte ligestilling i musikindustrien.

Hvordan sikrer vi ønsket om ligestilling og diversitet, når der også er en økonomisk bæredygtighed at tage stilling til i forhold til koncerter, festivaler og udgivelser. Ali Sufi (manager og label ejer, Mellemfingamuzik), Esben Marcher (sekretariatsleder, Dansk Live), Anna Brink (promoter, Live Nation), Stefan Gejsing (booker, Roskilde Festival, Jesper Frydenlund (bookingagent, 3rd Tsunami) og Theis Petersen (Grøn Koncert, Muskelsvindfonden) udgør panelet, mens Katrine Ring er moderator.

Læs mere her.

Let’s Talk Data I + II
Musikforbruget har aldrig været større. Og vi har aldrig vidst så meget om publikum, som vi gør i dag. Hvis vi havde adgang til al den information, som faktisk findes, og ressourcerne til at analysere den, ville vi blive meget bedre til at nå vores publikum. Og spare masser af penge på vores markedsføring. Problemet er, at de færreste af os har adgangen og ressourcerne.

På dette seminar vil vi prøve at belyse disse udfordringer, der indledes med en keynote; ” The datafication of musical taste”, af Rasmus Rex, Assistant Professor & PhD/RUC.

Efterfølgende vil fire aktører, som præsenterer deres respektive tjenester, præsentere deres cases og også give deres bud på den fremtidige udvikling på området.

I panelet sidder Lars Ettrup (dir. Linkfire), Niels Mosumgaard (formand for DPA og KODA), Helienne Lindvall (Head of Europe, Business & Songwriter relations hos Auddly.com) og Jesper Skibsby (dir. Warm). Moderator er Jesper Bay (MusicMatters og direktør for DKK).

Læs mere her.

Sangskriver Camps – what’s all the buzz about?
Mange producere og sangskrivere har stor glæde af at deltage i danske eller internationale sangskriver camps. Vi har samlet et panel af eksperterne, der laver flere camps om året eller sender sangskrivere til camps i udlandet. Hvad bruges sangene til, hvordan arbejder man med at få dem placeret hos artister?

Panelet består af Christian Fløe Svenningsen (GL Music), Rewan Riko (Brand New Records, Aarhus Calling) og (David Tholander, Tigerspring). Moderator Marcus Winther-John, (komponist, sangskriver).

Læs mere her.

Limelight Music – ny dansk streaming app!
Limelight er musikstreaming-appen til opdagelse af upcoming artister. Her bliver lytteren automatisk matchet med ny musik på baggrund af sin egen personlige smag.

Kom og bliv klogere på dette nye initiativ og mød folkene bag; Anders Nygaard (stifter), Qadar Ahmed (stifter) & Freja Becker Anthonsen (Head of Music Relations).

Læs mere her.

Dansk Live: “De nye arrangører”!
Der findes en underskov af nye arrangører, som rundt omkring i Danmark står bag festivaler, koncerter og events. De har ofte en anden tilgang end de etablerede aktører, i både indhold, produktion og afvikling.

Hvem er de nye arrangører? Hvordan laver de festival og koncerter? Vi præsenterer et panel (TBA) af unge musikbranchefolk, som debatterer udfordringer og muligheder i det danske musiklandskab.

Læs mere her.

Foto: Michelle Ricafranca Rasmussen