BILLETTER

FESTIVALBILLETTER – ALLE BILLETTER ER UDSOLGT!
SPOT 2021 Billetter giver adgang til festivalens mange koncerter rundt omkring i Aarhus.

SPOT Festivalbillet – alle dage
Pris er ekskl. gebyr.
Torsdagsbillet til SPOT Festival 
Pris er ekskl. gebyr.
Fredagsbillet til SPOT Festival
Pris er ekskl. gebyr.

675,-
420,-420,-

Giver adgang til koncertprogrammet alle dage
Giver adgang til koncertprogrammet torsdagGiver adgang til koncertprogrammet fredag

SPOT+ BILLET – KONFERENCE OG NETVÆRKSARRANGEMENTER – ALLE BILLETTER ER UDSOLGT!


SPOT+ er den brancheorienterede del af SPOT Festival. Med en SPOT+ billet får man adgang til SPOT+området, der indeholder netværksarrangementer, seminarer og oplæg.

SPOT+ billet til alle dage inkl. musik
Pris er ekskl. gebyr.
SPOT+ billet til alle dage ekskl. musik
Pris er ekskl. gebyr.

950,-
650,-

Giver adgang til SPOT+ og koncertprogrammet alle dage
Giver adgang til SPOT+ torsdag og fredag
SPOT+ torsdagsbillet inkl. musik
Pris er ekskl. gebyr.
SPOT+ fredagsbillet inkl. musik
Pris er ekskl. gebyr.

580,-
580,-

Giver adgang til SPOT+ og koncertprogrammet torsdag
Giver adgang til SPOT+ og koncertprogrammet fredag


For spørgsmål om billetter kan vi kontaktes på billet@spotfestival.dk, og generel information om SPOT 2021 kan findes i vores FAQ.

Ændringer af programmet

Der tages forbehold for eventuelle ændringer af programmet i form af aflysninger, ændret spilletidspunkt og – lokation. Hold dig opdateret via vores hjemmeside eller på app’en.

Ungdomsbillet

Personer med ungdomsbillet skal dokumentere med billede-id, at de på startdagen for festivalens hovedprogram, torsdag d. 16. september, ikke er fyldt 25 år

Ungdomsbilletter købt i 2020 eller juni 2021, som er overført til september-udgaven af festivalen vil være gyldige – også selvom du i mellemtiden har rundet de 25 år.

Børn

Børn under 12 år har gratis adgang, hvis de er i selskab med en voksen.

Refundering af billetter

Købte billetter kan kun refunderes i tilfælde af aflyst festival. Billetter refunderes automatisk af Safeticket.

Billetter fra 2020 og juni 2021

Hvis du har bedt om at få din billet overført til SPOT 2021 i september, så sørger vi for, at du har en ny og gyldig billet inden festivalen går i gang. Er du i tvivl, så kan du altid skrive til os på billet@spotfestival.dk. 

Har du derimod bedt om at få din billet refunderet, så refunderer vi løbende og satser på at have refunderet de respektive billetter senest 30/6. Har du spørgsmål til refundering er du velkommen til at kontakte os på billet@spotfestival.dk

Ungdomsbilletter købt i 2020 eller juni 2021, som er overført til september-udgaven af festivalen vil være gyldige – også selvom du i mellemtiden har rundet de 25 år.

Handicapledsagere

Ved køb af almindelig billet/ungdomsbillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan handicappede gratis få en ledsager med til festivalen. Ved ankomst til festivalen vises ledsagerkortet ved den almindelige billetombytning, hvor ledsageren vil modtage et armbånd svarende til den købte billet – medmindre andet er aftalt skriftligt med SPOT Festival inden festivalens start. I tilfælde af, at forskellige ledsagere benyttes på forskellige dage, kontakt da SPOT mht. speciel aftale.

Festivalens scener har begrænset kapacitet

SPOT Festival er en primært indendørs festival, som bruger Aarhus’ mange spillesteder og kulturhuse til at gennemføre koncerter/filmforevisninger/etc.

Med plads til alt fra 50 til 3.000 personer har de forskellige venues meget forskellige publikumskapaciteter, og SPOT kan derfor ikke garantere adgang for alle billetkøbere til alle koncerter. Mød op i god tid før start på den enkelte koncert/talk/etc., det øger chancen for at komme ind betragteligt. Det er ikke muligt at reservere plads til koncerterne.

Ansøgning om akkreditering


Ønsker du at ansøge om presseakkreditering til SPOT 2021, kan du sende en mail til presse@spotfestival.dk