Aarhus Calling er sangskriverworkshoppen, der allerede har kastet både verdenshit og lokale danske hits af sig. Campen foregår for fjerde gang i ugen op til SPOT, og det er NU unge håbefulde sangsmede skal ansøge, hvis de vil være med i år.

Aarhus Calling er slet og ret det største internationale sangskrivnings-event i Danmark, som tiltrækker nogle af de fremmeste sangskrivere, producere, A&Rs og publishers fra hele verden til tre dages intens workshop. Men samtidig er der også plads til at 12 unge og nye sangskrivere og producere, kan komme med på holdet. Og dem er man ved at finde frem til lige nu. Så hvis du render rundt med en hit-sang i maven og har lyst til at lege med på Danmarks største sangskrivercamp, så læs mere og søg her.

Rewan Riko, der står i spidsen for Aarhus Calling, siger om plusserne ved at være med i en sangskriver-camp som denne: – Man møder folk på kryds og tværs, man netværker med såvel talentet som den etablerede, og specielt de nye talenter får lidt mere retning på tingene. For når det gælder selve sangskrivningen er niveauet sygt højt. Når man inviterer de bedste fra verden ind, så får alle lidt en genvej til den store verden.

Aarhus Calling HAR som det måske er bekendt kastet hits af sig: sangen ”Vente Pa’Ca” lavet på Aarhus Calling 2016 har rundet 1,3 mia. visninger på YouTube i Ricky Martin og Matumas udgave, mens Nik & Jay-hittet ”Magisk” fra samme års camp har rundet 9 mio. visninger herhjemme.

Læs mere og ansøg her
– deadline er 5. april.

Aarhus Calling støttes af DPA, SPOT og Promus.