SPOT 2023 går navne-amok: 14 tilføjelser til plakaten!

Vi er nu lige knap halvanden måned fra, at vi kan byde velkommen til SPOT 2023. Smag lige på det; om halvanden måned åbner vi den store danske festival-sæson. Slut med vinter, pludselig sne-storm og et forår der lader vente på sig. Nu ser vi frem mod festival, fællesskab og et hav af gode oplevelser sammen.

Vi er i fuld gang med de sidste forberedelser til en fremragende omgang SPOT. Vi har en helt ny festivalplads, mange nye scener og et væld af nye musikalske oplevelser. Og i takt med, at vi nærmer os festivalen, så skruer vi op for antallet og hyppigheden af offentliggørelser.

I dag kan vi med stolthed og spænding annoncere hele 14 nye tilføjelser til programmet, og der er helt afgjort noget for enhver smag. Du kan blandt andet opleve Lasse Skriver, der efter et fuldstændig vanvittigt år 2022 er klar til at debutere på festivalen. Fremragende Lucky Lo (SE) er til gengæld klar til at generobre SPOT efter sidste års magtdemonstration i Rytmisk Sal, hvilket også gælder Majke Voss, der sidst optrådte på festivalen med stor succes i 2014 – dengang under navnet Broken Twin. I år er der også lagt op til fællessang med store pop-smede, hvor Jacob Aksglæde har pakket en rygsæk med hits og gør klar til sing-a-long fest i Aarhus, hvor også album- og forsideaktuelle Nana Jacobi indtager festivalen med momentum fra blandt andet soundtracket til tv-serien ‘Elvira’. Og så byder vi velkommen til ultra-seje svenske Emma Elisabeth (SE), hvis indie-rock er med tydelig indflydelse fra folk-rock, post-punk og americana. 

Blandt dagens offentliggørelser har vi også samlet en række af de absolut mest spændende og fremadstormende nye artister på den danske scene. Kontrastfyldte og dansevenlige Kind mod Kind melder klar, og det samme gør Ameli Dot, der er drevet af skævheden og et opgør med opfattelsen af det perfekte og det uperfekte. Med sin positive energi og dansable afrolyd er Maurice klar til at sætte gang i festen. Stortalentet BALOOSH rammer festivalen med debutalbummet i hånden, der udkommer i maj 2023. Festens midtpunkt, Emma Nicoline, rammer scenen med hendes ærlige produktioner og stærke pop-vokal, og Kamma kommer med hendes imødesete og stærke debutalbum i ryggen. Karismatiske Marcus.wav danser sorgerne væk med sin depressions-techno på SPOT 2023. Stærke og forbilledlige Sosa kickstarter festen og står klar til at overtage landet. 

Se hele vores line-up HER