Plakaten har vokseværk: 8 stærke tilføjelser til SPOT 2023 

Vi er nået til det herlige tidspunkt på året, hvor de danske festivaler for alvor vågner op efter en tiltrængt lur og – til lyden af Bill Contis ‘Gonna Fly Now’ (den fra ‘Rocky’) – sætter sig til tasterne for at oplyse dig om alle de stærke artister, der rammer det danske festivallandskab fra forårets indtog og helt til sensommeren.

Det samme gør sig gældende hos SPOT, hvor plakaten har fået vokseværk, og vi er parate til at offentliggøre otte nye navne, der skal være med til at skabe rammerne for den (måske) sidste ferie centreret omkring Store Bededag.

I dag har vi den store glæde, at vi kan præsentere otte fremragende nye navne. Vi skal opleve Stellas intense vokal, stor og flabet attitude fra storhittende Josie Amadonna og medrivende pop fra aarhusianske ROYA. Vi får besøg af exceptionelt dygtige AySay, inderlige og uovervindelige kingtommi og supergruppen Senso. Og så tilføjer vi den sønderborgensiske multi-kunstner USSEL og stortalentet William Torp til plakaten.

I dag (31. januar) markerer også sidste dag, hvor du kan købe din SPOT-billet til en usandsynlig god pris. 1. februar stiger prisen til 615 kr., så skynd dig og ind og køb din billet.


SPOT 2023: 8 New Acts Added to the SPOT Poster! 

We’ve reached that lovely time of the year, where it’s time for the festivals to get out of bed, brew a pot of semi-strong coffee, and – to the sound of Bill Conti’s ‘Gonna Fly Now’ (yup, the one from ‘Rocky’) – start spamming you with artists that’ll be creating the soundtrack to the Danish festival summer in 2023.

It’s no different here at SPOT, and today, we’re able to announce eight new and strong acts to the poster. We’ll be experiencing Stella’s intense vocal, huge and sassy attitude from Josie Amadonna, and captivating pop from local ROYA. We’ll be hosting the exceptionally talented AySay, the heartfelt and invincible kingtommi, and the Danish super group Senso. Lastly, we’re adding multi-artist USSEL and the super talented William Torp to the lineup.

Today also marks the day where you’re able to buy a ticket for 540 DKK. As of tomorrow, the 1st of February, All Days tickets to SPOT will be available at 615 DKK.