Interview med Tailcoat: “Det minder os om hvor særligt et job, man egentligt har som musiker”

Hvordan var det at være på Tønder Festival i nogle andre rammer?

Det var virkeligt dejligt at være på Tønder Festival i år, selvom det selvfølgeligt var anderledes end det plejer. Arrangørerne havde fået meget af stemningen fra festivalpladsen med ind til Schweizerhalle og på pladsen ude foran med den fine belysning i træerne. Publikum var også utroligt lydhør, som man kender det fra festivalen. Så det var en skøn oplevelse. 

Er det godt at være tilbage på scenen?

Det er virkeligt dejligt at være tilbage på scenen. Publikum som sidder tæt igen og må huje og synge med. Det føles næsten helt uvirkeligt. Det minder os om, hvor særligt et job, man egentligt har som musiker. 

Hvad var den bedste oplevelse for jer under Folk Spot

Tønder Festivals publikum er virkeligt særligt. Man kunne mærke de var nysgerrige og havde deres ører åbne, men var også muntre og hyggede sig vildt meget. 

Det var virkeligt fedt at spille for.

Har I holdt jer i musikalsk træning under corona-perioden? (har I spillet koncerter?)

Vi har været heldige at have lidt koncerter sidste sommer, men ellers har det, som for de fleste andre, været en meget tør sæson. Vi har dog arbejdet på ny musik og især arbejdet på at optage demoer på computeren og sende lydfiler frem og tilbage til hinanden, så vi kunne skabe mere musik sammen på trods af, at vi ikke har kunne ses. 

Nu når verden er åben, hvad er så næste skridt for jer?

Vi har en del koncerter til foråret, men ellers er næste skridt at få spillet endnu mere musik sammen i virkeligheden og forhåbentligt få lavet en plade mere.

Foto: Nolightstudio, Bo Petersen