De første fem navne er klar til SPOT 2022

Startskuddet til en ny omgang SPOT føles først helt rigtigt, når de første navne er klar. Derfor er vi så glade for at kunne præsentere fem stærke acts, der danner et vanvittigt solidt grundlag for al den gode musik, I har i vente til SPOT 2022. 

Først kan vi nævnte, at søskendeduoen PRISMA, der sejrede succesfuldt til SPOT i september, er tilbage. De får selskab af Iris Gold, der medbringer sin “Hippie Hop” og flower power til scenen, og Ericka Jane der tilføjer en god omgang up-tempo pop og 90’er vibes til programmet. En anden der også er influeret af 90’erne, er Bergens dronning af pop Hedda Mae (NO), der sætter det første norske islæt på SPOT 2022s line-up. Sidst men ikke mindst kan I også glæde jer til at opleve stjerneskuddet Agnes Hartwich og hendes dybe, mørke lyd.

Vi glæder os til at præsentere endnu flere navne for jer i det nye år!