Lena Brostrøm bliver ny bestyrelsesleder for SPOT Festival

Efter en succesfuld SPOT 2021 kigges der nu frem mod et spændende 2022 både med festival og anden musikproduktion, og det sker blandt andet også med ændringer og tilføjelser til SPOTs bestyrelse.

Tidligere forkvinde for Dansk Artist Forbund, Lena Brostrøm, har pr. 23. november overtaget posten som bestyrelsesleder for SPOT. Hun overtager efter Mads Dahl, der fortsætter som vicebestyrelsesleder.

Lena Brostrøm har stor erfaring med bestyrelses- og organisationsarbejde i musik- og kulturbranchen, samt i de forskellige fagbevægelser med kulturpolitik og kunstner vilkår i fokus, og hun glæder sig til at indtræde i front for SPOTs bestyrelse: 

“SPOT Festival har en vigtig, imponerende og insisterende plads i den danske musikbranche. Det er så vildt igen og igen i nye versioner at opleve koncerter på SPOT med nye artister og bands på vej ud i branchen og verden. I festivalens 48 timer opnår artisterne både en liveplatform og møder faglig sparring i form af et unikt netværkssted med danske og udenlandske branchefolk. Seneste udgave af SPOT i september viste, at det myldrer med talent, nye genrer og nye udtryk. Hvor er det fedt.Jeg glæder mig til at arbejde med på holdet omkring SPOT og er klar og pænt ydmyg overfor opgaven som ny bestyrelsesleder i den kommende periode – som starter NU. Og så med et flot, diverst hold af kompetencer,” fortæller Lena Brostrøm.

Foruden den nye bestyrelsesleder indtræder også tre nye medlemmer i SPOTs bestyrelse. Det er komponist og underviser Nikolaj Bugge, advokat og partner hos DLA Piper Peter Rønnow, samt musiker og komponist Victor Dybbroe. Alle fire nye medlemmer er udpeget for perioden 2021-2025.

Se alle medlemmer af SPOTs bestyrelse herunder, og læs mere om de enkelte bestyrelsesmedlemmer på: https://administrativt.spot-festival.dk/bestyrelse

Lena Brostrøm – Bestyrelsesleder (2021-2025)

Mads Dahl – Vicebestyrelsesleder (2020-2024)

Katja Moesgaard (2020-2024)

Anna Lidell (2019-2023)

Nikolaj Bugge (2021-2025)

Peter Rønnow (2021-2025)

Victor Dybbroe (2021-2025)