SPOT 2022: It’s gonna be May

Foto: Kim Matthäi Leland

Euforien fra SPOT 2021 har endnu ikke helt lagt sig, og som en usynlig, men altoverskyggende drivkraft har den fået os til at begrave næserne i kalenderen og se frem mod 2022. For SPOT skal ud på scenerne igen, og til det skal der bruges en dato. 

SPOT 2022 bliver d. 6.-7. maj 

Vi glæder os til endnu engang at kunne præsentere et program spækket med talenter for et veloplagt publikum – SPOT 2021 viste om noget, at det var tiltrængt for alle publikum, musikere og delegerede fra  musikbranchen. SPOTs leder, Gunnar K.  Madsen, tilslutter sig også jublen over allerede at kunne invitere til musikalsk sammenkomst i maj i Aarhus igen. 

“Med de mange fede koncerter fra SPOT 2021 i frisk erindring falder det let at glæde sig til at samle publikum, musikere, sangskrivere, producere og musikbranche på SPOT 2022 i den første weekend i maj.”

Early bird-billetter i salg! 

Foruden en dato i kalenderen åbnes der også for salget af vores Early Bird-billetter, der kommer i et begrænset antal indtil 19/10-2021. Den glæde, vi har mærket fra publikum, vil vi gerne honorere så tidligt som muligt med en bunke billetter til en særlig god pris. Det yderligere billetsalg vil som altid starte d. 1. december.