Udenfor Sæsonen går på hæld for 20. gang

Foto: Michael Callesen

Kommentar fra SPOT Leder Gunnar K. Madsen

Udenfor Sæsonen 2021 er slut, og alle medvirkende rejser hjem fra Bornholm med en vemodig følelse af, at det mindst er et par koncerter for tidligt – samværet og samspillet kunne sagtens bære flere dage.

Et tændt og engageret publikum på Campus, i Kyllingemoderen og i Musikhuzet i Rønne oplevede et festfyrværkeri af stilarter og musikformer folde sig ud – kun holdt kærligt i tøjle af blues temaets bløde, bølgende, musikalske silkebånd.

Udenfor Sæsonen er krævende og givende på samme tid for både publikum og musikere. 

Ikke meget er forudsigeligt, men alt hviler trygt i de enkelte kunstnere og musikeres indiskutable og iørefaldende kompetencer.

Den klassiske musiks traditioner og værdier væves sammen med den rytmiske scenes mangfoldige udtryk, og tilsammen skabes en naturlig helhed der kun er få forundt at opleve.

For SPOT Festivalens medarbejdere er det en gave – blot to dage efter en nyligt meget vellykket Spot Festival – at få lov til at gennemføre denne koncertrække –  i år for 20. gang. 

Tak for et godt samarbejde med manden i midten, Steffen Brandt, for at realisere fælles mål. Tak til alle kunstnere for at indfrie alle forventninger og mere til. Tak til Musikhuzet Bornholm og lokale frivillige for godt samarbejde. Tak til Bornholms Kulturuge, Augustinus Fonden og publikum for at gøre det økonomisk muligt. Og til sidst en stor hånd til netop publikum for at turde møde det ukendte og gide give udtryk for stor tilfredshed.

Vi er tilbage i september 2022 med…..ja, det vil så vise sig!

– Gunnar K. Madsen