Reception på Train: Optakt til en aften med metalmusik og bundløse fustager

Inden dagens metal-koncerter skulle løbe af stablen, åbnede spillestedet Train op for en eksklusiv reception, hvor kun inviterede kunne deltage.

Af Henriette Søvsø Szocska 
Foto: Sofie K. Linde

“Tag en fadøl og hyg jer!”. Således blev der budt velkommen til de knapt 40 mennesker, der var mødt op i kælderetagen på spillestedet Train. Et bord beklædt med en hvid dug stod i midten af lokalet og bød på både flaskeøl, fadøl og vin. Vin og vinglas stod dog urørt under hele receptionen, men fadøl blev tappet flittigt. 

eceptionen var til for at aftenens bands, udefrakommende bands og agenter, kunne få sig en uformel snak og behagelig landing, inden koncerterne umiddelbart efter skulle begynde. Et par udenlandske agenter var også mødt op til dagens reception, i håbet om at få sig en snak med nogle af band-medlemmerne, der muligvis kunne være det nye talent, som de ledte efter. Der var blandt andet en agent fra Sony Music tilstede, som var rundt og snakke med størstedelen i kælderen.

Imens de fremmødte kunne gå rundt blandt hinanden og snakke, blev der skruet en smule op for en soundboks med trommespækket metalmusik. Kælderetagen emmede af hygge med med grin og højlydte snakke, hvor folk indbyrdes kunne drøfte de nyeste indslag på metal-scenen. 

Undervejs blev der også disket op med sandwiches, som folk hurtigt strømmede til. Da klokken nærmede sig 18:00 begyndte forsamlingen så småt at gribe en hånd-øl, så de kunne bevæge sig opad trapperne, hvor koncerterne snart skulle begynde.