Aarhus Calling: Verdens største producere og sangskrivere rammer igen Aarhus

Foto: Morten Frøslev

Aarhus skal igen danne rammen om Danmarks største producer- og sangskrivningsevent Aarhus Calling, der løber af stablen d. 15 -17 september 2021 og afholdes i forbindelse med det populære SPOT festival. Når Aarhus Calling – Special Edition igen åbner dørene op for Danmarks største producer- og sangskrivningsevent bliver det denne gang i en special edition, og forventningerne er tårnhøje.

”Jeg er stolt over igen i år at kunne tiltrække verdens største producere og sangskrivere til Danmark. Jeg har ventet på det rette moment i år – og det rette moment er nu” siger Rewan Riko, som er producer, sangskriver og CEO for Aarhus Calling.  

Aarhus Calling finder unge talenter på TikTok

Aarhus Calling finder som noget helt nyt unge sangskrivere og producer-talenter på det populære TikTok.

”Det er sindssygt vigtigt, at vi er der, hvor den nye unge generation er. TikTok er det hurtigst voksende sociale medie i verden, med over 800 millioner aktive bruger, så selvfølgelig skal Aarhus Calling også være repræsenteret der,” siger Rewan Riko.

Gå efter drømmen

Aarhus Calling åbner nu atter op for, at 12 nye skarpe, unge sangskrivertalenter kan søge om at blive én af de 12 heldige, som får muligheden for at møde de bedste danske og internationale sangskrivere/producers og i co-writing sammenhænge sigter de efter det næste worldwide megahit.

”Hvilke berømte personligheder, der denne gang deltager i eventet, kan vi endnu ikke løfte sløret for, men vi kan godt garantere at det bliver fedt og helt exceptionelt, for det er nemlig præcist dét, som Aarhus Calling er bedst til” siger Rewan Riko.

Tidligere har upcoming-sangskrivertalenter som Nicklas Sahl og Aksglæde deltaget i Aarhus Calling og de har nu begge lovende sangskriver og artist karrierer. 

Andre nationale profiler som Christopher, Cutfather og Nik & Jay har også tidligere gæstet Aarhus Calling.

Af internationale topsangskrivere og producers har Aarhus Calling b.la. haft besøg af MNEK, som har skrevet sange til Beyoncé, MØ, Madonna og Kylie Minogue, samt Che Pope der b.la. har skrevet sange til Kanye West, The Weekend og Drake.

Hvis du vil have muligheden for at komme med og være én af de 12 talenter, så er det nu du skal sende din ansøgning og demo på www.aarhuscalling.com/apply-to-attend