SPOT+ – networking, networking and networking!

Et af de helt primære formål med SPOT+ er, at give danske brancheaktører, komponister, musikere og producere, mulighed for at udvide deres netværk, skabe nye kontakter og dermed også styrke chancen for nye karrieremuligheder.

Derfor har vi i en årrække arrangeret forskellige målrettede netværkssessions, og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. Her kører vi nemlig hele fire tiltag: Meet The Music Supervisors, Meet The Talent, Meet The Music Publishers og Pitch Your Music To Music Supervisors.

Tjek nedenstående og send os din ansøgning – og gerne hurtigst muligt – det er “først-til-mølle”. 


Meet The Music Supervisors

Igen i år byder vi på vores næsten ”klassiske” speed-meetings, når vi kan byde velkommen til endnu et stjernehold af music supervisors fra Mexico City, Los Angeles, Paris, Toronto, London, Berlin og København.

Mød: Lynn Fainchtein/Casete, Samuel Diaz/CBS, Katy Gavillet/FOX, Megan Barbour/Buddah Jones, Yvette Metoyer/Sound in Color Music, Michael Perlmutter/Instinct Entertainment, Marielle Jade Te/Good Ear Music, Maxine Rouge & Gregoire Bucaille/Prodigious, Milena Fessmann/Cinesongs, David Fish/Red Five Creative, Nis Bøgvad/Copenhagen Film Music, Jesper Gadeberg/Musicstylist – og ikke mindst SPOT+ veteranen, Bobby Gumm fra Trailer Park.

Målgruppen er professionelle komponister, musikforlæggere, managers og labels.
Meet The Music Supervisors finder sted: Torsdag d. 16. september, kl. 10:00 – 12:00 – i FO-Bygningen, Vester Allé 8, Aarhus C. Arrangementet støttes af FO-Aarhus’ Debatpulje.

Meet The Talent

Også en af “klassikerne”, der især henvender sig til de mange nye SPOT-bands, der skal spille i år.

Mød: Kasper Boldt/All Things Live, Peter Munck/Virgin/Universal Music, Astrid Storm Thorsen/Copenhagen Records, Ronni Vindahl/Beachy, Stefan Facius & Jens Uhre Karlsson/Heartbeat Management, Morten Elley & Christian Backmann/The Music Company, Søren Mensberg/3rd Tsunami, Katrine Ravn/The Bank, Andreas Løwén/The Artist, Jan Erik Stig & Mads Kjærgaard/Warner Music Denmark, Rasmus Damsholt & Frederik Juul/ATC Management, Freja Becker/Luger, Tobias Kippenberger/s!b!p!, Nicolai Winther/The:MGMT, Malthe Bech Birkelund og Mathias Binder/PDH Music, Nick Foss/Mermaid Records, Søren Juncker/disco:wax og Patrick Christensen/Sony Music Denmark

Målgruppen er: bands, solister og øvrige managements, musikforlæggere, labels og agenter. 
Meet The Talent finder sted: Torsdag d. 16. september, kl. 12:30 – 14:00 – i FO-Bygningen, Vester Allé 8, Aarhus C. Arrangementet støttes af FO-Aarhus’ Debatpulje

Meet The Music Publishers

Den velkendte speed-meeting-format fra Meet The Music Supervisors og Meet The Talent, afprøvede vi på SPOT+ i 2019 med music publishers – og med stor succes. Derfor kører vi endnu en omgang under SPOT+ 2021.

Mød: Luisa Rolander og Christian Fløe/GL Music, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Laurits Bejder og Vidar Hansen/The Bank, Marcus Faal/One Seven, Anders Fredslund-Hansen/TheArrangement, Ole Dreyer/NMS & Nicolas Blix/Mantik Music.

Meet The Music Publishers finder sted: Fredag d. 17. september, kl. 10:00 – 11:30 – Radisson BLU, Aarhus C.
Målgruppen er: producere, sangskrivere, bands, solister, managements og labels. 

Pitch Your Music To Music Supervisors 

Her giver vi unge musikbranchefolk, filmkomponister, producere og sangskrivere, muligheden for at præsentere deres musik overfor et panel bestående af internationale music supervisors. Og det hele foregår foran et publikum.

Vi samler en shortlist af de indkomne tracks, der vil blive udvalgt af en fagjury. Disse tracks bliver så præsenteret overfor panelet der giver deres feedback og kommentarer. Og hvem ved – der kunne jo være materiale, som de måske kan bruge!

Panelet består indtil videre af: Samuel Diaz/CBS (US), Bobby Gumm/Trailer Park (US) & Megan Barbour/Buddah Jones (US)

Pitch Your Music To Music Supervisors finder sted: Torsdag d. 16. september, kl. 16 – på Radisson BLU, Aarhus C.
Målgruppen er: producere, sangskrivere, filmkomponister og lyddesignere. 


De forskellige netværkssessions under SPOT+ er arrangeret af Promus i samarbejde med SPOT Festival, og er støttet af Koda Kultur og Statens Kunstfond.