Benny Jamz om første festival-optræden: “Det bliver Jamz world!”

Han er på mange måde er en pioner, og efter 10 år med stor indflydelse på den danske rapscene er det ikke Hr. Hvem-som-helst, der gæster SPOT 2021. Udover at blive set som en af bagmændene bag af at få grimen til Danmark, så har han under aliasset Høyer Øje og i grupperne B.O.C. og MOLO været toneangivende i ikke bare dansk rap, men i dansk musik generelt. 

Men i år sker der noget nyt – Benny Jamz spiller for første gange nogensinde sin egen festivalkoncert, når han gæster SPOT Festival i Aarhus. Og selvom han nu får scenen for sig selv, så er Benny Jamz aldrig rigtig alene på scenen: “Det kommer til at være Jamz world, men der er altid B.O.C. i alt, hvad vi gør. Vi repræsenterer sammen eller hver for sig, og jeg ser frem til at vise, hvad min verden har at byde på,” lyder det fra hovedpersonen selv.

Efter en lang periode, hvor landet som bekendt har været lukket ned, så er Benny Jamz nu for alvor tilbage på scenen – både med B.O.C. og nu altså også solo, og det er noget, der kan mærkes: “Det er dejligt at føle sig i live igen!”. 
Det kommer vi til at kunne mærke, når han til september gæster SPOT Festival med sin første festivalkoncert som solo-artist. Og her kan vi forvente sange fra hit-pladen fra 2020, “1010”, samt nye numre – alt sammen en del af et helt særlige univers. Mest af alt kan vi forvente en yderst veloplagt Benny Jamz: “Jeg glæder mig til at tage jer med til Jamz klode!”.

Se hele vores line-up HER
Køb din billet til festivalen HER