Flere musikalske sommergodter: 9 nye navne offentliggjort til SPOT 2021

Det er hårdtslående rock, udfordrende jazz, unikke sangtekster, karismatisk rap og genrebrydende produktioner. Det er debutanter, etablerede artister og storhittende bands. I dag offentliggør vi en pakke af artister, der ganske enkelt kan det hele. 

Med dagens pakke af musikalske sommer-godter rammer vi nu plakatens første 46 navne, og vi er slet, slet ikke færdige endnu. Frem til og med august kommer vi til at offentliggøre en perlerække af flere lækre navne, og traditionen tro skal vi også, ud over endnu flere af SPOTs egne bookinger, løfte sløret for et spændende og talentfuldt partnerprogram, der bliver til i samarbejde med vores skønne samarbejdspartnere.

Den der playliste, som vi har kørende på Spotify, ikk’? Av, den er go’!

[akauth language="da"]