9 af de stærke: Flere navne offentliggjort til SPOT 2012

Solen skinner, weekenden er over os, og hvad er så bedre end at få serveret endnu en omgang musiktilføjelser til årets line-up til SPOT!

Som altid spænder vi vidt og bredt med vores nye navne, og vi kan næsten garantere noget for enhver smag. De har dog alle det tilfælles at de er hamrende dygtige til det de gør på scenen, og vi kan godt garantere, at de glæder sig til at komme ud og spille for jer. Det bliver en sand fryd at opleve disse ni artister, samt alle de andre offentliggjorte navne til september – hvilke festlige dage vi har i sigte.

Vi er ikke helt klar til at holde pause fra offentliggørelserne endnu, så glæd jer allerede til næste uge. Og ventetiden kan jo passende bruges på at lytte til de ni nye navne, mens du får købt din SPOT-billet!

Vi ses!

[akauth language="da"]