Navne-bonanza: 10 artister mere til plakaten!

Sommeren er over os! Korte rør, sommerkjoler, solbriller og pollenallergi til højre og venstre. I en normal, Covid-fri verden ville det gå hånd i hånd med store koncerter på åbne pladser og en skrålen med på tidens allerstørste hits. Selvom vi igen må tage os til takke med en nedbarberet sommer rig på restriktioner, så glæder vi os helt enormt over, at sommeren stille og roligt bliver fyldt op med stærke koncertarrangementer landet over. 

Vi glæder os også helt vildt meget over, at vi for tiden kan få lov til at offentliggøre den ene bunke af talentfulde navne efter den anden – og denne uge er ingen undtagelse, tværtimod. I dag opdaterer vi plakaten med 10 nye navne, og det er en solid blanding af etablerede kunstnere og helt nye stortalenter, som vi er meget stolte af at kunne præsentere.

Nøj, hvor vi glæder os! 

Psst! Der kommer flere navne på fredag.

Køb din SPOT-billet HER

[akauth language="da"]