#SPOT2021: Plakatens første 10 navne er klar!

Det har været turbulent, det har været trættende, det har været… ja, det har været alt det, som man ikke normalt forbinder med at arbejde med SPOT Festival. Men nu ser vi fremad, vi ser rigtig meget fremad – fremad mod en længe ventet og vigtig fejring af musikken i september.

Og hold nu op, hvor er vi glade for, at vi i dag kan løfte sløret for de første ti navne, der skal optræde på SPOT Festival 2021 den 16. og 17. september. Ti navne, der alle er en del af den enorme talentmasse, som vi har i Danmark, men som også er navne, der lige her og nu på smukkeste vis symboliserer vores længsel og sult efter at forbruge kulturen og varme os på alt det, der følger med af oplevelser, fester, venskaber, nysgerrighed og liv.

Vi kan næsten ikke vente!

[akauth language="da"]