#SPOT2021: Otte nye navne til årets lineup

I sidste uge landede de første 10 navne til SPOT 2021, og det var så stor en fryd for os, at kunne dele de gode nyheder og den fremragende musik med jer, at vi ikke kan vente med at sende endnu flere fremragende acts i jeres retning.

Derfor er her otte nye tilføjelser til årets lineup, der allerede nu tager form på smukkeste vis. En pulje af artister der på deres egne måder favner genrer og udtryk i musikken, og som vi nok allerede nu, kan sige, at I skal glæde jer til at opleve til september.

Vi holder lineup-gryden i kog, og sender nye navne i retningen af jer i en lind strøm over de næste mange uger. Og indtil der igen er nyt fra SPOT-lejren, så lyt til musikken fra de otte nye acts i vores lineup – I vil ikke fortryde det.

[akauth language="da"]