Nu kan der ansøges til at spille Folk Spot Denmark 2021

Ansøgningsrunden for dette års udgave af Folk Spot Denmark er åben, så hvis I ønsker at deltage som showcase-artister til Folk Spot Denmark på Tønder Festival 2021, så er det nu, I skal ansøge.

ANSØG HER

Folk Spot Denmark er et showcase-program, der afholdes på Tønder Festival 27. og 28. august 2021, og det er den tiende udgave af showcasen, der er arrangeret i samarbejde mellem Tønder Festival og Spot Festival. Målet med Folk Spot Denmark er at øge kendskabet til dansk folk- og rootsmusik i udlandet, så danske orkestre får bedre muligheder for at skabe koncertjobs m.m. internationalt.

Otte folk- og rootsbands  – eller solister – vil blive udvalgt til at spille en showcase-koncert for omkring 40 særligt inviterede internationale branchefolk, journalister, bookere, managers m.fl. – samt det altid veloplagte publikum på Tønder Festival.

Udover showcase-koncerterne vil der være møder og netværksevents mellem de optrædende bands og de inviterede danske og internationale branchefolk.

Alle interesserede kan sende en ansøgning – ANSØG HER

Ansøgningsfristen er d. 28. februar kl. 23.59. 

For reaktioner på 2019-udgaven af Folk Spot Denmark fra den udenlandske branche, klik her

Se live sessions med flere af de medvirkende bands på Folk Spot Denmark 2019 her (se under “Folk Spot Denmark Sessions”)