SPOT Nights tilføjer navne fra årets Folk Spot til programmet

Der er få festivaler i Europa, der er så vigtige for den traditionelle og moderne folkemusik, som Tønder Festival. Hvert år i den sidste weekend af august valfarter 15.000 gæster til området for at se og hylde et musikprogram, der dækker artister fra hele verden og et hav af forskellige genrer.

Men det er også i denne weekend, at Folk Spot Denmark, der drives af Tønder Festival og SPOT, præsenterer lidt mere end en håndfuld danske bands fra roots/folk-genrerne. Koncerterne foregår foran et blandet publikum af musikglade folk-entusiaster og internationale musikbranche-delegerede.

Men da Tønder Festival blev corona-aflyst tidligere i år har det ikke været muligt at showcase de udvalgte navne – før nu!

Nu kan vi nemlig med stolthed annoncere, at de syv navne, der skulle have optrådt, alle er at finde på SPOT Nights-programmet på Atlas. Du kan læse mere om SPOT Nights her!

OBS!! Der er kun 40 billetter til salg pr. koncertdato. Find linket ved at trykke på din foretrukne dato.

23/11: Hvalfugl // Trio Mio
24/11: Maskineri // Svøbsk // Virelai
26/11: Thorbjørn Risager // Tailcoat

SPOT Nights bliver til i samarbejde med MXD – Music Export Denmark, HiFi Klubben, ROSA og Fonden VoxHall og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.